Lutka Sirena Melia Mini Mermaid Corolle smeđih očiju i ružičaste kose 20 cm

Opis proizvoda

Zajedno s djecom zaputite se u morske dubine, gdje vas već čeka očaravajuća lutka Melia. Lutka Melia, francuske marke Corolle je sirena i poznaje sve tajne dubokog oceana, gdje će sa svojim perajama odvesti i vašu djecu. Kao jedina web trgovina na tržištu u naručja vaših najmlađih položiti ćemo lutku - sirenu s ružičastom kosom i smeđim očima. Lutka Melia obučena je u ružičasti kupaći kostim sa šljokicama i bilo kada se može pretvoriti u sirenu. Dovoljno je da joj stavite uklonjivu ružičastu peraju i bijelu krunu i, kao zamahom čarobnog štapića, postati će kraljica mora. 

Lutka Melia s prekrasnom ružičastom kosom je, zahvaljujući slanoj morskoj vodi, narasla do visine 20 cm, njen karakter je uistinu živahan, o čemu govori njena kosa boje šećerne vune, kupaći kostim sa šljokicama i volanima te očaravajuća peraja. Ne nedostaje niti bijela kruna, koja joj, kao kraljici mora, pripada. Jedinstvena lutka Melia Mini Mermaid primjerena je za djecu od 3. godine starosti i ima lagano tijelo, kao kapljica mora. Neobična ružičasta kosa i pronicljive smeđe oči lutki Corolle dati će jedinstvenu osobnost, s kojom će se vaše dijete slagati već od prvog trena nadalje. Tu je i njen nježan i neupadljiv miris vanilije, koji dodatno naglašava čaroban i bajkovit dašak lutke po imenu Melia. Izuzetna lutka Corolle izrađena je od materijala koji su izuzetno ugodni na dodir i pogled, djeci će priuštiti slobodnu igru. 

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. U svim lutkama ove marke sjedinjeni je prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i brojnim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su oku, a također i na dodir. Svaka Corolle lutka je jedinstvena, jednako kao i vaše dijete. 

Karakteristike

  • jedinstvena lutka Mini Mermaid 
  • peraja sirene 
  • ružičasta kosa i smeđe oči
  • nježan miris vanilije
  • za djecu od 3. godine
  • veličina 20 cm
  • detalji prilagođeni starosti djeteta 
  • prekrasan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina20 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.