Lutka za presvlačenje Pénélope Ma Corolle duga smeđa kosa i trepćuće oči 36 cm od 4 god

Opis proizvoda

Izuzetna dugokosa lutka Pénélope Ma Corolle, iz radionice francuske marke Corolle, jedva čeka upoznati vaše dijete! Kao jedina web trgovina na tržištu, u naručja vaših najmlađih položiti ćemo prekrasnu lutku Pénélope duge smeđe kose i izrazitim smeđim očima, koja će već u prvom trenu postati njihova najbolja prijateljica. Jedinstvena lutka sa savršeno dorađenim detaljima i mirisom vanilije primjerena je za djecu od 4. godine starosti i ima mekan trbuščić te je već spremna za oblačenje, češljanje i igru. Brojni dodaci za lutku Ma Corolle djeci će priuštiti sate i sate izvrsne zabave, za vrijeme koje će u potpunosti realizirati svoju kreativnost i maštu. Lutku Pénélope djeca mogu oblačiti u najmoderniju odjeću. Upravo zahvaljujući toj mogućnosti, njega lutke Ma Corolle biti će zanimljivija i puna novih ideja. I na kraju, lutka ima i dugu smeđu kosu, koja je jednostavna za češljanje, vaša djeca zato mogu postati njeni osobno frizeri. Svaku igru s ovom lutkom Corolle dodatno će naglasiti asimetrično lice i smeđe trepćuće oči, koje se uvijek sklapaju kada lutka leži na leđima. 

Ova prekrasna lutka Pénélope Ma Corolle velika je 36 cm, tako da će u naručja vaših mališana pristajati kao salivena. Igra s lutkom biti će nezaboravna zbog idealne veličine lutke, prvenstveno zbog nevjerojatno dorađenih detalja, mirisa vanilije te velikog izbora dodataka koje vam nudi marka Corolle. Originalnu lutku Ma Corolle djeca će moći presvlačiti, hraniti, uspavljivati te ići s njom u šetnje. Lutka Corolle u svakom pogledu prilagođena je starosti djeteta. Igrom s Corolle lutkom djeca se približavaju svijetu odraslih i upoznaju vlastite emocije, zahvaljujući jedinstvenom dizajnu razvijaju i svoju maštu. Prvoklasni materijali, ugodni na dodir te ugodni oku, djeci će priuštiti nesmetanu igru, za vrijeme koje će poboljšati finomotoričke sposobnosti i komunikacijske vještine. Lutku Corolle možete čistiti ručno, uporabom nježnog tekućeg deterdženta. 

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Tim dizajnera Corolle lutaka kreira u malom, romantičnom gradiću Langeais, u francuskog provinciji Loire Valley. U svim lutkama ove marke sjedinjeni je prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su oku, a također i na dodir. Svaka Corolle lutka je jedinstvena, jednako kao i vaš dijete. U naručje vašeg mališana položite ove najljepšu lutku na svijetu, koju ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • mekana i lagana lutka 
  • smeđa kosa i smeđe oči 
  • nježan miris vanilije
  • za djecu od 4. god 
  • veličina 36 cm
  • mogućnost kupnje dodataka
  • detalji prilagođeni starosti djeteta 
  • ručno pranje pri najviše 40 °C
  • prekrasan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 4 godine
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina36 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.