Lutka Natur Baby D'Amour Baby Nurse Smoby mekani trbuščić pastelni kombinezon 32 cm od 18 mjes

Opis proizvoda

Lutka Natura Baby D'Amour iz omiljene linije Baby Nurse predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 18. mjeseca starosti nadalje. Slatka lutka veličine 32 cm i uspavanim očima osvojiti će pažnju svake male mamice koja želi vlastitu lutku, za koju će se moći brinuti s ljubavlju. Lutka s mekanim trbuščićem obučena je u prekrasan pastelni kombinezon od nježne tkanine s natpisom Baby Nurse. Izgleda vrlo realistično, idealna je igračka za grljenje i maženje, za nju možete dokupiti i brojne dodatke i pomagala.

Igra s lutkom pomaže pri razvoju dječje mašte, kognitivnih i motoričkih sposobnosti i samostalnosti. Igra s lutkom za djecu je važna i za razvoj komunikacijskih i jezičnih sposobnosti. To je također izvrstan način kako pripremiti dijete na dolazak brata ili sestre. Uz pomoć držanja, hranjenja i igre s dječjom lutkom djeca oponašaju odrasle i pridobivaju osjećaj odgovornosti. Mekana lutka izrađena je od kvalitetnog gumiranog materijala koji je ugodan na dodir.

Smoby već dugi niz godina djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme zabavnih igara ostala zaštićena od ozljeda. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije19*10*32 cm
Ukupna visina32 cm
Dimenzije pakiranja18*11*34 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojabež
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.