Lutka Miss Pink Blossom Garden Corolle Mon Doudou s plavim očima 25 cm od 0 mjes

Opis proizvoda

Prekrasna lutka Miss Pink Blossom Garden, iz radionice francuske marke Corolle, već će od prvog trena nadalje naći stalno mjesto u srcu vašeg mališana. Kao jedina e-trgovina na tržištu u naručja vaših mališana položiti ćemo meku igračku s precizno dorađenim detaljima, s kojima će u trenu stvoriti čvrstu vezu za cijeli život. Lutka Miss Pink Blossom Garden obučena je u ružičastu haljinu s cvjetnim uzorkom, koju će vaše dijete s veseljem grliti jer će ga umiriti svojim mirisom vanilije i najnježnijim materijalima. Taj ugodan miris vanilije toliko će zaokupiti djetetovu pozornost da će uvijek iznova posezati za lutkom Miss Pink Blossom Garden. Prekrasna kombinacija pastelnih boja, vesele plave oči, realistično lice i idealna veličina od 25 cm jamče da će lutka Miss Pink Blossom Garden biti najbolja prijateljica vašeg djeteta, već od njegovog rođenja nadalje. 

Jedinstvena lutka Miss Pink Blossom Garden ima asimetrično lice s plavim očima, koje izgledaju poput pravih, već će u prvom trenu osvojiti vašeg mališana. Nenametljiv miris vanilije i meko, lagano tijelo pobrinuti će se za neometane i slatke snove. Nježni prstići već će pri prvom dodiru otkriti materijale ugodne za maženje i grljenje te će, zahvaljujući repiću s cvjetnom mašnom, ručicama i nožicama već od malih nogu vježbati stisak i upoznavati nove površine. Sigurnost je kod marke Corolle na prvom mjestu, zato je i lutka Mon Doudou u potpunosti prilagođena djetetovoj starosti. Plave oči lutke Mon Doudou, koje su uvijek žive i vesele, oslikane su trajnom bojom. Stoga se neće dogoditi da ju djeca svojim prstićima ogrebu i ozlijede se. Materijal, od kojeg je lutka izrađena, izuzetno je ugodan na dodir i djeluje prirodno, skoro kao koža. Lutku Mon Doudou možete prati u perilici pri nježnim okretajima, na temperaturi od 30 °C

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi samo najljepše lutke, još od 1979. godine. Tim dizajnera Corolle lutaka stvara u malom, romantičnom gradiću Langeais, u francuskog provinciji Loire Valley. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su oku, a također i na dodir. U naručje vašeg mališana položite ove najljepše lutke na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • meka i lagana lutka 
  • nježan miris vanilije 
  • primjereno već od rođenja 
  • plave oči 
  • veličina 25 cm 
  • detalji prilagođeni djetetovoj dobi 
  • pranje na nižim okretajima centrifuge na 30 °C 
  • prekrasan francuski dizajn 
  • prvoklasna kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina25 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.