Lutka Mini Calin Candy Corolle smeđih očiju u slatkom kombinezonu s uzorkom 20 cm od 18 mjes

Opis proizvoda

Jedinstvena lutka Mini Calin Candy iz radionice francuske marke Corolle spremna je za njegu i skrb vašeg mališana! Kao jedina e-trgovina na tržištu razveseliti ćemo vašu djecu divnom lutkom smeđih očiju, koja će već na prvi pogled postati nerazdvojan prijatelj vašeg mališana. Ova divna lutka s nevjerojatno dorađenim detaljima oduševiti će baš svakoga, također zahvaljujući svom nježnom mirisu vanilije i najboljim materijalima, koji su ugodni na dodir. Divna Corolle lutka ima idealnu veličinu 20 cm, tako da će pristajati u naručje vašeg mališana kao salivena. Lutka za djecu od 18. mjeseca starosti ima lako i meko tijelo, obučena je u divan ružičasti kombinezon sa srcima i samo čeka zagrljaj i brigu vašeg mališana. Uz lutku Mini Calin djeca će se već od malih nogu igrati odraslih te hraniti, presvlačiti i uspavljivati lutke.

Savršena lutka Mini Calin osvojiti će djetetovu pažnju prvenstveno uz pomoć asimetričnog lica, koje zahvaljujući tome djeluje izuzetno autentično, ljudski i simpatično. Vesela lutka smeđih očiju s mirisom vanilije, koji se neće izgubiti niti nakon pranja, izrađena je od prvoklasnih materijala, ugodnih na dodir. Nježni dječji prstići već od malih nogu mogu istraživati razne površine, zahvaljujući čemu razvijaju svoju taktilnu percepciju i vježbaju finu motoriku. Igra s Corolle lutkama pomaže pri razvoju djetetove mašte i približava ih svijetu odraslih. Lutka Mini Calin u svakom pogledu je prilagođena dobi djeteta. Smeđe oči lutke Mini Calin, koje su stalno vesele i živahne, oslikane su trajnom bojom zbog čega se ne trebate bojati da će ju djeca znatiželjnim prstićima oštetiti. Lutku Mini Calin možete prati ručno pri najvećoj temperaturi 40 °C samo uz uporabu nježnog tekućeg deterdženta te sušiti na zraku, ne u sušilici.

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Tim dizajnera Corolle lutke stvara u malom, romantičnom gradiću Langeais, u francuskoj provinciji Loire Valley. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. Svaka Corolle lutka jedinstvena je, baš kao i vaš mališan. U naručje vašeg mališana položite ove najljepše lutke na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • meka i laka lutka
  • nježan miris vanilije
  • u ružičastom kombinezonu
  • smeđe oči
  • za djecu od 18. mjeseca
  • veličina 20 cm
  • detalji prilagođeni dobi djeteta
  • ručno pranje pri najviše 40 °C
  • divan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije7*13*30 cm
Ukupna visina20 cm
Težina0,09 kg
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.