Lutka Mini Bath Blue Corolle sa smeđim očima i perajama 20 cm od 18 mjes

Opis proizvoda

Slatka lutka Mini Bath Blue, francuske marke Corolle, spremna je na velike pustolovine koje će doživjeti s vašim mališanom! Iznenadite svoje dijete lutkom Corolle u plavom kombinezonu, prekrasnog francuskog dizajna, koju vam nudimo kao jedina web trgovina na tržištu. Ova izuzetna lutka Mini Bath Blue primjerena je za djecu od 18. mjeseca starosti i izvrstan je plivač, u što će vas uvjeriti izvrsne peraje na njenim nožicama. S lutkom s perajama svako će večernje kupanje biti još bolje, djeca će se s njom uvijek izvrsno zabavljati. Posebnost lutke temelji se i na precizno dorađenim detaljima i nježnom mirisu vanilije, zahvaljujući kojem će djeca lutku iznova uzimati k sebi. Nježno, mekanolagano tijelo, kao i savršeni detalji lica i prvoklasni materijali pobrinuti će se za to da svaki zagrljaj i dodir uvijek ostanu u sjećanju vaših najmlađih. 

Prekrasna lutka Mini Bath Blue s veselim licem velika je 20 cm i vašu će djecu gledati oštrim plavim očima. Mališane će oduševiti već od prvog trenutka nadalje, po danu i po noći će ju s veseljem grliti u svom naručju. Lutka Corolle ima asimetrično lice, baš kao i ljudi. Njeno nježno i mekano tijelo ima značajan miris vanilije i izrađeno je od prvoklasnih materijala, ugodnih na dodir i ugodnih oku. Igra s lutkom Corolle pomažu pri razvoju dječje mašte i približavaju se svijetu odraslih. Zahvaljujući plavim perajama na njenim nožicama djeca će uživati u kupanju kao nikad do sada. Brigom o prekrasnoj lutci Corolle djeca poboljšavaju svoje komunikacijske vještine i upoznaju vlastite osjećaje. Lutka Corolle u plavom kombinezonu savršeno je prilagođena starosti djeteta, igra s njom zato je u potpunosti sigurna. Smeđe oči lutke Mini Bath Blue, koje su uvijek žive i vesele, oslikane su trajnom bojom, zbog čega se ne morate brinuti da će ju djeca svojim znatiželjnim prstićima oštetiti. Lutku Mini Bath možete prati ručno pri najviše 40 °C samo uz uporabu nježnog tekućeg deterdženta i sušiti na zraku. 

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Tim dizajnera Corolle lutaka prebiva u malom, romantičnom gradiću Langeais, u francuskog provinciji Loire Valley. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. Svaka Corolle lutka je jedinstvena, baš kao i vaš mališan. U naručje vašeg mališana položite ove najljepše lutke na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • mekana i lagana lutka 
  • nježan miris vanilije 
  • s perajama na nogama
  • za djecu od 18. mjeseca  
  • smeđe oči
  • veličina 20 cm 
  • detalji prilagođeni starosti djeteta 
  • ručno pranje pri najviše 40 °C 
  • prekrasan francuski dizajn 
  • prvoklasna kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina20 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.