Lutka Luna Milan Fashion Week Set Corolle Girls duge smeđe kose, veličine 28 cm, s 4 dodatka od 4 god

Opis proizvoda

Tjedan mode u talijanskom Milanu se približava i lutka Luna tamo ne smije nedostajati! Očaravajuća lutka Luna, iz obitelji lutaka Corolle GIrls, već od prvog trena nadalje će se slagati s vašom djecom. Luna se od svojih sestara Melody, Zoé i Valentine razlikuje po tome što je velika umjetnica i voli crtati prizore iz snova, s otoka Tahiti. Nedvojbeno je otok nadahnuće njenog izbora odjeće, zato ne smije zakasniti na veličanstveni Tjedan mode u Milanu. Prekrasna smeđokosa Luna obučena je u modernu tirkiznu suknju, koju upotpunjuju ružičasta majica, ljubičasta jakna i žute cipele. Luna vašoj djeci dolazi s 4 razigrana dodatka - beretkom, naušnicama, pametnim telefonom i etuijem za telefon. 

Nevjerojatna lutka Luna Corolle Girls realističnog je izgleda tinejdžerice, velika je 28 cm te može stajati i sjediti bez potpore. Duga smeđa kosa i pronicljive smeđe oči lutke Lune nisu jedino što će oduševiti svu djecu od 4. godine starosti. Lutka Corolle Girls sa sobom će u Milano ponijeti i 4 dodatka, koji će ju pretvoriti u pravo poznavateljicu mode. Pri lutkama Corolle, osim brojnih dodataka, prvoklasni materijal je nešto što se podrazumijeva, izuzetno je ugodna na dodir, a djeci će priuštiti opuštajuću igru. 

Omiljena francuska marka Corolle već od 1979. godine u naručja vaše djece donosi samo najljepše lutke. U svim lutkama ove marke sjedinjeni su prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom parent's Choice Awards, a također i brojnim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Nepogrešivi dio lutaka Corolle su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su na dodir. Svaka lutka Corolle jedinstvena je, baš kao i vaše dijete. 

Karakteristike 

  • jedinstvena lutka Corolle Girls
  • duga smeđa kosa 
  • 4 modna dodatka 
  • za djecu od 4. godine 
  • veličina 28 cm 
  • detalji prilagođeni djetetovoj dobi 
  • prekrasan francuski dizajn 
  • prvoklasna kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 4 godine
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina28 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.