Lutka s anđeoskim krilima Gabin Beedibies Angels Corolle sa zelenim očima 20 cm

Opis proizvoda

Jeste li ikada vidjeli slađu lutku? Lutka s anđeoskim krilima Gabin iz kolekcije Beedibies Angels, francuske marke Corolle, već će na prvi pogled oduševiti svu djecu, ali i odrasle. Prekrasna i jedinstvena lutka Gabin s nježnim mirisom vanilije ima slatka anđeoska krila jer je upravo pala s neba! Lutka Gabin sa zelenim očima primjerena je za djecu od 3. godine starosti i obučena u prekrasan outfit, koji se sastoji od majice i kratkih hlača narančaste boje. Lutka Beedibies Angels Corolle nije jedinstvena samo zbog svog mirisa vanilije, ali i zahvaljujući posebnom licu. Lutka na licu ima izraz iznenađenja, koji naglašavaju otvorena usta, u kojima siše svoj prstić. Djeca i roditelji već od prvog trena nadalje obožavati će prekrasan francuski dizajn, koji djeluje izuzetno nježno i suptilno razvija djetetova osjetila. 

Ova uistinu nebeska lutka Gabin Beedibies Angels velika je 20 cm, zato će ju djeca bez poteškoća moći držati u svojim ručicama i s njom će se moći nesmetano igrati. Lutkinu odjeću možete svući, a krila će uvijek ostati čvrsto na svom mjestu. Djeca će se s veseljem stisnuti uz lutku za vrijeme spavanja, za to vrijeme nježan miris vanilije pobrinuti će se za slatke i neometane snove. Roditelji se ne moraju brinuti za sigurnost svojih najmlađih jer je lutka u potpunosti prilagođena djetetovoj dobi. Zelene oči lutke Gabin Beedibies Angels, koje su uvijek žive i vesele, oslikane su trajnom bojom. Zato mališani neće moći izgrebati boju svojim prstićima. Materijal, od kojeg je lutka izrađena, izuzetno je ugodan na dodir i djeluje prirodno, skoro kao koža

Francuska marka Corolle još od 1979. godine u naručja vaše djece donosi samo najljepše lutke. Tim dizajnera Corolle lutaka stvara u malom romantičnom gradiću Langeais u francuskog provinciji Loire Valley. U svim lutkama ove marke sjedinjena je prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents' Choise Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa te stručnih žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su na dodir i pogled. U naručje svog mališana položite najbolju lutku na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • lutka s anđeoskim krilima 
  • za djecu od 3. godine 
  • zelene oči 
  • nježan miris vanilije 
  • veličina 20 cm
  • detalji prilagođeni djetetovoj dobi 
  • pranje na nižim okretajima na 30 °C
  • prekrasan francuski dizajn 
  • prvoklasna kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina20 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.