Lutka vrtlar Charly Garden Delights Set Mon Grand Poupon Corolle 36 cm sa zelenim trepćućim očima od 24 mjes

Opis proizvoda

Corolle lutka već je spremna na avanture u vrtu! Lutka - vrtlar Charly Garden Delights Set Mon Grand Poupon, francuske marke Corolle od prvog susreta nadalje, postati će najbolji prijatelj vašeg mališana! Kao jedina e-trgovina na tržištu u naručja vaših mališana položiti ćemo prekrasnu lutku - vrtlara, s kojom će djeca otkriti čaj majčinstva i ljepotu brige o lutki. Ova izuzetna lutka za djecu od 24. mjeseca starosti ima savršeno dorađene detalje, djecu će oduševiti i zahvaljujući odjeći s uzorkom i nježnom mirisu vanilije. Lutka Mon Grand Poupon u crvenim hlačicama i majici s uzorkom, s pregačom ima prekrasne zelene oči, koje se za vrijeme spavanja sklapaju. Za savršenu zabavu pobrinuti će se i dva dodatka - vrtna košaricakantica za zalijevanje.

Ova prekrasna lutka Mon Grand Poupon velika je 36 cm, tako da će u naručja vaših mališana pristajati kao salivena. Igra s lutkom nezaboravna je zbog idealne veličine lutke, prvenstveno zbog nevjerojatno dorađenih detalja, mirisu vanilije te velikom izboru dodataka, koji vam marka Corolle nudi. Originalnu lutku - vrtlara Mon Grand Poupon vaša djeca će, zahvaljujući bogatom izboru dodataka, moći presvlačiti, hraniti, uspavljivati, liječiti i ići s njom u šetnju. Lutka Corolle u svakom pogledu je prilagođena dobi djeteta. Uz igru s Corolle lutkom djeca se približavaju svijetu odraslih i upoznaju vlastite osjećaje, zahvaljujući jedinstvenom dizajnu razvijaju i svoju maštu. Prvoklasni materijali, koji su ugodni oku, a također i na dodir, djeci će osigurati nesmetanu igru, za vrijeme koje će vježbati svoju finu motoriku i komunikacijske vještine. Corolle lutku možete prati pri najviše 40 °C samo uz uporabu nježnog tekućeg deterdženta te ju sušite na zraku.

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Tim dizajnera Corolle lutaka prebiva u malom, romantičnom gradiću Langeais, u francuskog provinciji Loire Valley. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. Svaka Corolle lutka je jedinstvena, jednako kao i vaš dijete. U naručje vašeg mališana položite ove najljepše lutke na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • meka i laka lutka - vrtlar
  • s košaricom i kanticom za zalijevanje
  • nježan miris vanilije
  • za djecu od 24. mjeseca
  • zelene oči
  • veličina 36 cm
  • detalji prilagođeni starosti djeteta 
  • ručno pranje pri najviše 40 °C
  • divan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina36 cm
Dimenzije pakiranja14*27*40 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,7 kg
Bojažuta
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.