Lutka Celena Rainbow Dolls Corolle svilenkaste kose boje ciklame i mirisom vanilije 38 cm

Opis proizvoda

Upoznajte Celenu, veselu lutku iz obitelji Corolle, koja živi visoko nad oblacima, u svijetu punom čarolije i zabave. U svijetu, u kojem jednorozi poskakuju poljima punim šećerne vate i gdje se lutke spuštaju po dugi kao po toboganu! Lutka Celena uvijek je dobre volje, koju će prenijeti i na vašu djecu. Od svega, najviše voli svirati glazbene instrumente, jer je glazba njen život. Visoko nad oblacima poznata je kao rokerica, jer ni nakratko ne ostavlja svoju električnu gitaru. Celena je spremna organizirati koncert bilo kada na oblacima među zvijezdama i dugom, a vaši mališani mogu stajati u prvom redu.

Lutka Celena, divne ružičaste kose boje ciklame, u svijetu duge narasla je do visine od 38 cm, njena osobnost istinski je jedinstvena, a o tome govori i njena vesela odjeća i razigrana frizura. Smeđooka Celena obučena je u divnu žutu haljinu s modernim uzorkom duga i jednoroga. Ne nedostaje joj niti točkasta majica i udobne ružičaste čizmice. Djeci će u trenu zapeti za oči ružičasta kosa boje ciklame, koju mogu bilo kada raspustiti i lutki Celeni napraviti novu frizuru.

Jedinstvena lutka Celena Rainbow Doll Corolle primjerena je za djecu od 3. godine starosti i ima meko tijelo, lako poput šećerne vate kojom je okružena. Njene duge noge i ruke omogućavaju da ju postavite u bilo koji položaj, tako da Celena može sjediti prekriženih nogu ili hodati. Originalnost lutke Celene odražena je i na njenom licu. Pronicljive smeđe oči stvaraju Corolle lutki jedinstvenu osobnost, koju će vaš mališan razumjeti već od prvog trena. Podrazumijeva se i njen nježan i nenametljiv miris vanilije, što dodatno naglašava čarobni i bajkoviti dodir. Izuzetna lutka Celena izrađena je od materijala koji je izuzetno ugodan na dodir, djeci će donijeti neometanu igru.

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. Svaka Corolle lutka jedinstvena je, baš kao i vaš mališan.

Karakteristike

  • jedinstvena lutka Rainbow Dolls
  • kosa boje ciklame i smeđe oči
  • nježan miris vanilije
  • za djecu od 3. godine 
  • veličina 38 cm
  • detalji prilagođeni dobi djeteta
  • divan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina38 cm
Dimenzije pakiranja16*40*7 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,28 kg
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.