Lutka s cvijećem Capucine Florolle Ma Premiere Poupee Corolle smeđih očiju 32 cm tamnokosa od 18 mjes

Opis proizvoda

Upoznajte najnovijeg člana obitelji Corolle! Jedinstvena lutka Capucine Florolle Ma Premiere Poupée jedva čeka upoznati vaše dijete. Kao jedina e-trgovina na tržištu u naručja vaših najmlađih položiti ćemo divnu lutku tamne kose i veselih smeđih očiju, koja će od prvog trena postati njihova najbolja prijateljica. Jedinstvena lutka ima savršeno dorađene detalje i miriše na vaniliju te je primjerena za djecu od 18. mjeseca starosti. Ima mekani trbuščić i obučena je u divnu cvjetnu haljinu i samo čeka da ju vaš mališan stisne k sebi i brine o njoj. Svaku igru s lutkom oživjeti će i asimetrično lice, tamna kosa i smeđe oči. Uz lutku Capucine Florolle Ma Premiere Poupée djeca će se već od malih nogu moći igrati odraslih i hraniti, presvlačiti te uspavljivati lutke. 

Ova divna lutka Capucine Florolle Ma Premiere Poupée velika je 32 cm, tako da će u naručja vaših mališana pristajati kao salivena. Igra s lutkom nezaboravna je zbog njene idealne veličine, prvenstveno pak zbog nevjerojatno dorađenih detalja, mirisa vanilije te velikog izbora dodataka, koje vam marka Corolle donosi. Originalnu lutku Ma Premier Poupée djeca će moći presvlačiti, hraniti, uspavljivati i ići s njom u šetnju. Lutka Corolle u svakom pogledu je prilagođena starosti djeteta. Uz igru s Corolle lutkom djeca se približavaju svijetu odraslih i upoznaju vlastite emocije, zahvaljujući jedinstvenom dizajnu razvijaju i svoju maštu. Prvoklasni materijali, koji su ugodni oku i na dodir, djeci će osigurati nesmetanu igru, za vrijeme koje će poboljšati svoje finomotoričke i komunikacijske vještine. Corolle lutku možete prati ručno uz uporabu nježnog tekućeg deterdženta.

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Tim dizajnera Corolle lutke izrađuje u malom, romantičnom gradiću Langeais u francuskoj provinciji Loire Valley. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. Svaka Corolle lutka jedinstvena je, baš kao i vaš mališan. U naručja vašeg mališana položite najljepšu lutku na svijetu, koju ćete naći kod nas.

Karakteristike

  • meka i laka lutka
  • crna kosa i smeđe oči
  • nježan miris vanilije
  • za djecu od 18. mjeseca
  • veličina 32 cm
  • detalji prilagođeni dobi djeteta 
  • ručno pranje na najviše 40 °C
  • divan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina32 cm
Dimenzije pakiranja11*20*34 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,59 kg
BilješkaVanilla scent
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.