Lutka leptirić Sweet Heart Butterfly Corolle plavih očiju s krilima i ticalima 30 cm od 9 mjes

Opis proizvoda

Savršena lutka Sweet Heart Butterfly iz radionice francuske marke Corolle od prvog trena će naći mjesto u srcu vašeg mališana. Kao jedina e-trgovina na tržištu razveseliti ćemo vašeg mališana divnom novom lutkom u obliku leptira. Djeca će s ovom lutkom već u prvom trenu stvoriti čvrstu vezu, prvenstveno zbog nježnih materijala, koji su ugodni oku, a također i na dodir te također zahvaljujući savršeno dorađenim detaljima, za koje su se posebno pobrinuli dizajneri Corolle. Lutka Sweet Heart Butterfly obučena je u ružičasti kombinezon, njena velika prednost su šarena krila i obruč s ticalima, zahvaljujući čemu izgleda kao leptir. Lutka leptir Sweet Heart Butterfly velika je 30 cm, tako da je idealan prijatelj sve djece od 9. mjeseca starosti nadalje. Plave, realistične oči lutke i savršeno dizajnirani detalji usta i nosa od Sweet Heart Butterfly lutke stvorili su lutku koja se gotovo ne razlikuje od prave bebe. Najljepša lutka Corolle kao stvorena je za prve igre, koje kasnije usmjeravaju prema njezi bebe. Njeno lako i meko tijelo pobrinuti će se za to da će vaši najmlađi Sweet Heart Butterfly lutku nositi sa sobom posvuda.  

Divna lutka u ružičastoj pidžami ima krila leptira i ružičasti rajf s ticalima i djecu će za vrijeme igre odnijeti u fantastičnu bajku. Vaši mališani će ju u trenu zavoljeti zahvaljujući mirisu vanilije, koji se neće izgubiti niti nakon pranja. Nakon Corolle lutke, mališani će iznova posezati za njima, također zahvaljujući asimetričnom licu, koje zahvaljujući tome djeluje izuzetno autentično, ljudski i simpatično. Nježni prstići mališana već će pri prvom dodiru otkriti razne materijale, koji djeluju prirodno, zahvaljujući mekom tijelu već će od malih nogu vježbati pravilno držanje i upoznati nove površine. Sigurnost je kod marke Corolle na prvom mjestu, zato je i lutka savršeno prilagođena potrebama djece od 9. mjeseca starosti. Materijal od kojeg je lutka izrađena izuzetno je ugodan na dodir, skoro poput kože. Djeca lutku mogu grliti, maziti i ljubiti bez straha za zdravlje. Ružičasti rajf s ticalima može se bez poteškoća skinuti, uz domišljato rješenje svejedno će ostati povezana za tijelo lutke. Tako da se ne morate bojati da ćete ju izgubiti. Lutku Sweet Heart Butterfly možete prati ručno pri najvišoj temperaturi 40 °C samo uz uporabu nježnog tekućeg deterdženta te sušiti na zraku, ne u sušilici. 

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Tim dizajnera Corolle lutke stvara u malom, romantičnom gradiću Langeais, u francuskoj provinciji Loire Valley. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. Svaka Corolle lutka jedinstvena je, baš kao i vaš mališan. U naručje vašeg mališana položite ove najljepše lutke na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • meka i laka lutka
  • nježan miris vanilije
  • za djecu od 9. mjeseca 
  • plave oči
  • veličina 30 cm
  • detalji prilagođeni dobi djeteta
  • ručno pranje pri najviše 40 °C
  • divan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 9 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina30 cm
Dimenzije pakiranja9*23*35 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,04 kg
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.