Lutka za kupanje Bébé Bath Coralie Corolle sa smeđim trepćućim očima i patkicom 30 cm od 18 mjes

Opis proizvoda

Slatka lutka Bébé Bath Coralie s ružičastom patkicom, francuske marke Corolle, obožava kupanje, a još više će voljeti vašeg mališana. Kao jedina web trgovina na tržištu nudimo vam ovu jedinstvenu, precizno dorađenu lutku. Prekrasna lutka sa značajnim mirisom vanilije, za djecu od 18. mjeseca starosti, spremna je na vodene pustolovine u društvu vašeg mališana i ružičaste patkice. Jedinstvena lutka Corolle u prekrasnoj odjeći po najnovijoj francuskoj modi, temelji se na mogućnosti da pluta na vodi. Mekan i nježan trbuščić lutke, zahvaljujući prvoklasnom materijalu, pluta na vodi i ne tone, što od lutke Bébé Bath Coralie čini idealnog prijatelja za kadu, bazen ili more. Djeca će s lutkom Corolle stvoriti čvrstu vezu, zahvaljujući i asimetričnom licu koje djeluje prirodno i simpatično. Živahne smeđe oči u trenu će osvojiti sve djevojčice koje vole igru s lutkama. 

Prekrasna lutka Bébé Bath Coralie s patkicom velika je 30 cm i kao stvorena je za naručje vašeg mališana koji će se s njom izvrsno zabavljati. Realistično lice sa smeđim trepćućim očima, mekani trbuščić i savršeno dorađeni detalji pobrinuti će se za to da lutka Corolle uvijek bude pri ruci vašeg mališana. Prvoklasni materijali, koji su ugodni na dodir i ugodni oku, djeci će priuštiti nesmetanu igru, za vrijeme koje će poboljšati svoje finomotoričke sposobnosti i komunikacijske vještine. Uz pomoć igre s lutkom Bébé Bath Coralie djeca se približavaju svijetu odraslih i upoznaju vlastite osjećaje, zahvaljujući jedinstvenom dizajni razvijaju i svoju maštu. Lutka Corolle u prekrasnoj dizajnerskoj odjeći sa slatkim uzorkom u potpunosti je prilagođena starosti djeteta, zato je igra s njom u potpunosti sigurna. Lutku Corolle možete prati pri najviše 40 °C samo uz uporabu nježnog tekućeg deterdženta. Ne leđima lutka naći ćete praktičnu neprimjetnu kukicu koja će vam pomoći kada ćete nakon igre htjeti lutku brzo posušiti. 

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Tim dizajnera Corolle lutaka prebiva u malom, romantičnom gradiću Langeais, u francuskog provinciji Loire Valley. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. Svaka Corolle lutka je jedinstvena, baš kao i vaš mališan. U naručje vašeg mališana položite ove najljepše lutke na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • mekana i lagana lutka 
  • pluta na vodi 
  • s ružičastom patkicom i šeširom 
  • nježan miris vanilije 
  • za djecu od 18. mjeseca  
  • smeđe oči
  • veličina 30 cm 
  • detalji prilagođeni starosti djeteta 
  • ručno pranje pri najviše 40 °C 
  • prekrasan francuski dizajn 
  • prvoklasna kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina30 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.