Lutka koja svijetli u mraku Babipouce Glow in the dark Corolle 28 cm plavih očiju od 0 mjes

Opis proizvoda

Jedinstvena lutka Babipouce Glow in the dark, francuske marke Corolle, prva je igračka koju vaš mališan mora upoznati. Kao jedina e-trgovina na tržištu u naručja vaših mališana položiti ćemo meku igračku s precizno dorađenim detaljima, s kojima će u trenu stvoriti čvrstu vezu za cijeli život. Lutka Babipouce je obučena u tamno pidžamu s nježnim uzrokom i svijetli u mraku, tako da će vašim najmlađima donijeti divne i neometane snove. Vaš mališan će ju zagrliti, a miris vanilije i najnježniji materijali te mekoća će ga za to vrijeme smiriti. Najslađi detalj ove lutke su napučene usne, tako da lutka može cuclati svoj prst, baš kao prava beba. Prekrasna kombinacija pastelnih boja, vesele plave oči, realistično lice i idealna veličine 28 cm jamče da će lutka Babipouce postati najbolji prijatelj vašeg mališana, već od njegovog rođenja nadalje. Ako želite da lutka svijetli po noći, ostavite ju na svjetlu preko dana, kako bi se napunila.

Ova izuzetna lutka Babipouce ima asimetrično lice s plavim očima, koje izgleda kao pravo, od prvog trena će osvojiti vašeg mališana. Neupadljiv miris vanilije i meko, lako tijelo osigurati će neometane i slatke snove. Nježni prstići mališana već će na prvi dodir otkriti materijale ugodne za maženje i grljenje te zahvaljujući dugoj kapici, ručicama i nožicama, od malih nogu vježbati će stisak i upoznati nove površine. Marki Corolle, sigurnost je na prvom mjestu, zato je i lutka savršeno prilagođena starosti djeteta. Plave oči lutke Babipouce, koje su uvijek žive i vesele, oslikane su trajnom bojom. Zahvaljujući tome ju mališani ne mogu oštetiti svojim prstićima ili se ozlijediti. Materijal, od kojeg je lutka izrađena, izuzetno je ugodan na dodir i djeluje prirodno, skoro poput kože. Lutku Babipouce možete prati u perilici rublja pri nižim okretajima centrifuge, pri temperaturi od 30 °C.

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Tim dizajnera Corolle lutaka prebiva u malom, romantičnom gradiću Langeais, u francuskog provinciji Loire Valley. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. Svaka Corolle lutka je jedinstvena, jednako kao i vaš dijete. U naručje vašeg mališana položite ove najljepše lutke na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • meka i laka lutka
  • svijetli u mraku
  • nježan miris vanilije
  • primjereno od rođenja 
  • plave oči i napučene usne
  • veličina 28 cm
  • detalji prilagođeni starosti djeteta 
  • prati na nižim okretajima centrifuge na 30 °C
  • divan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina28 cm
Dimenzije pakiranja14*22*29 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,4 kg
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.