Lutka astronaut Loveys Astronaut Moon Mon Corolle Saffron plavih očiju 25 cm od nježnog pliša od 0 mjes

Opis proizvoda

Jedinstvena igračka astronaut Loveys Astronaut Moon Mon Doudou iz radionice francuske marke Corolle prva je igračka koju vaš mališan mora upoznati. Kao jedina internet trgovina na tržištu u naručja vašeg mališana položiti ćemo meke igračke s precizno dorađenim detaljima, s kojima će u trenu stvoriti čvrstu povezanost za cijeli život. Igračka Loveys Astronaut Moon izrađena je u motivu astronauta i u trenu će umiriti dijete, zahvaljujući svom mirisu vanilije, najnježnijem materijalu te nježnoj zvečki. Najbolji detalji ove igračke su prošiveno lice, srebrne antene i na kraju - ručice sa čvorićima, koje djeci omogućavaju lakše držanje. Divna kombinacija boja, veselo lice, nježna zvečka, domišljati detalji i idealna veličina 25 cm jamče da će mali astronaut Loveys Astronaut Moon postati najbolji prijatelj vašeg mališana, od njegovog rođenja nadalje.

Ova savršena plišana igračka Loveys Astronaut Moon osvojiti će svu djecu već od prvog trena. Nenametljiv miris vanilije i meko, lako tijelo pobrinuti će se za neometane i slatke snove. Nježni prsti mališana već na prvi dodir otkriti će materijale ugodne za maženje i grljenje, zahvaljujući čvorićima na rukama već od malih nogu poboljšati će stisak ruke. Za marku Corolle sigurnost je na prvom mjestu, zato je i lutka u potpunosti prilagođena starosti djeteta. Materijal, od kojeg je igračka izrađena, izuzetno je ugodan na dodir i djeluje prirodno, skoro kao koža. Plišanca Loveys Astronaut možete prati u perilici za rublje pri nižim brzinama centrifuge na temperaturi od 30 °C.

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. U naručja vašeg mališana položite najljepšu lutku na svijetu, koju ćete naći kod nas.

Karakteristike

  • plišana igračka za bebe
  • sa čvorićima za lakše držanje
  • sa zvečkom
  • od 0. mjeseca
  • detalji prilagođeni dobi djeteta 
  • divan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina25 cm
Dimenzije pakiranja7*12*28 cm
Težina0,07 kg
Bojažuta
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.