Loptica od tekstila za krevetić My cute ball Kaloo 10 cm 6 motiva - Zeko, Kit, Sovica, Labud, Hobotnica, Lisica od 0 mjes

Opis proizvoda

Loptica od tkanine My Cute Ball, francuske tvrtke Kaloo, izuzetan je poklon primjeren za bebu već od njenog rođenja nadalje. Loptica je od kvalitetne tkanine i promjera 10 cm, djeci nudi mnoštvo veselih doživljaja. Istovremeno razvija njihovu finu motoriku, uče raspoznavati nove boje i oblike. Navedena cijena odnosi se na 1 lopticu - možete birati između 6 motiva: zečić, kit, sovica, labud, hobotnica i lisica. U napomene za vrijeme narudžbe zapišite koju lopticu ste izabrali. Očaravajuće sličice životinja jarkih boja pomažu djeci razvijati maštu i izražavanje, roditelji im za vrijeme igre mogu pričati zabavne zgode i dogodovštine o životinjama. Lopticu možete čistiti navlaženom krpom.

Francuska tvrtka Kaloo već se više od 20 godina bavi razvojem mekih igračaka od pliša i tkanine jedinstvenog dizajna. Proces izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde te se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i izdržljivost. Kaloo pazi na potrebe i želje najmlađe djece, koja se zahvaljujući Kaloo plišanim igračkama osjećaju mirno i sigurno. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Ukupna dužina19 cm
PromjerØ 10 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.