Ekspres lonac Tefal Clipso Pressure Cooker Smoby sa sustavom za otvaranje sivo maslinasto zeleni

Opis proizvoda

Ekspres lonac Tefal Clipso Pressure Cooker, francuskog proizvođača Smoby, razveseliti će sve dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Ekspres lonac u elegantnoj sivoj boji s maslinasto zelenim detaljima koristiti će djeca za vrijeme igre kuhara. Lonac je opremljen praktičnim sustavom otvaranja, zahvaljujući kojem će ga djeca otvarati s gumbima, za to vrijeme razveseliti će ih i mehanički zvuk cric-cric. Ekspres lonac proizveden je od čvrste i izdržljive umjetne mase, za bolje primanje ergonomski je oblikovan. Sa strane ima logotip marke mini Tefal.

Dimenzije dječjeg ekspres lonca iznose 19*13*12 cm. Djeca će ga koristiti pri svakodnevnoj igri u kuhinji ili se s njim samostalno igrati. Za vrijeme igre kuhara na razigran način naučiti će koristiti pojedine kućanske aparate i pomagala te se tako približavati svijetu odraslih. Razvijati će svoje logično razmišljanje, finu motoriku i pomagati svojim roditeljima u kuhinji. Za vrijeme igre s prijateljima i braćom i sestrama jednako tako će poboljšati komunikacijske vještine, brže se socijalizirati i stvarati društvene veze.

Smoby već dugi niz godina djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.  

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije19*13*12 cm
Težina148 g
Promjer20 cm
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.