Ljuljačka obostrana Green Dogs Rocker Smoby zeleni psić s UV filtrom, od 18 mjes

Opis proizvoda

Dječja obostrana ljuljačka Green Dog, francuskog proizvođača Smoby, najnovija je igračka, primjerena za dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti. Izrađena je u prekrasnoj pastelno zelenoj boji, koja će očuvati svoj originalan izgled i nakon više godina uporabe, zahvaljujući anti UV filteru. Obostrana ljuljačka dizajnirana je u obliku dva psića, između kojih se nalazi nogometna lopta. Ljuljačka djeci nudi čak 3 mjesta za sjedenje  dva na psićima i jedno u sredini ljuljačke. Ergonomske sjedalice oblikovane su tako da djeca mogu udobno sjediti i neće se umoriti čak niti nakon višesatnom ljuljanju. 

Kvalitetan je plastični proizvod od izdržljivog, čvrstog i istovremeno nježnog plastičnog materijala, koji je baršunast na dodir. Stabilna i izdržljiva konstrukcija ljuljačke, zajedno s kvalitetnim drškama djeci će zajamčiti sigurnost. Zahvaljujući zaobljenim oblicima, primjerena je i za manju djecu. Djeca se mogu ljuljati i sama, tako da sjednu na sredinu ljuljačke. Dimenzije ljuljačke iznose 115*50*51 cm, ukupna dužina iznosi 115 cm, a visina 51 cm. Obostrana ljuljačka izvrsnih je dimenzija, možete ju postaviti gdje god se djeca žele ljuljati. Njena nosivost je 50 kg. 

Priznati francuski proizvođač Smoby već desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice i baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Igračke Smoby predstavljaju najbolji izbor za svako dijete. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije115*50*51 cm
Ukupna visina51 cm
Ukupna dužina115 cm
UV filtarDa
Težina3,0 kg
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO190 Tenis
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.