Klackalica s rotacijom za 360° Water Seesaw BIG s vodenom prskalicom pri doticaju s tlom i metalnom konstrukcijom, 3-7 godina

Opis proizvoda

Priredite djeci ljetno iznenađenje u obliku dvostrane klackalice s 360° rotacije Water Seesaw, vrhunskog njemačkog proizvođača BIG. Fantastična klackalica primjerena je za djecu od 3. do 7. godine starosti, koji će se osvježavajuće zabaviti posebno tijekom vrućih ljetnih dana. Klackalicu može istovremeno koristiti dvoje djece, koja sjede nasuprot jedan drugome na ergonomskim sjedalima, opremljenima s kvalitetnim drškama. Odgurivat će se nogama i za svakoga tko dodirne tlo, osvježavajuća voda će špricnuti iz sredine klackalice. Za fontanu treba na ljuljačku jednostavno postaviti klasično vrtno crijevo.

Zelenu klackalicu sastavlja čvrsta metalna konstrukcija u kombinaciji s čvrstom i izdržljivom plastikom sa zaobljenim rubovima za maksimalnu sigurnost djece. Dječaci i djevojčice mogu se veselo i bezbrižno klackati, a klackalicu mogu koristiti i bez fontane. Prednost dvostruke ljuljačke Water Seesaw je mogućnost rotacije na mjestu, što omogućava okrugli srednji dio, s kojim se može prilagoditi potrebama djece. Srednji otvor može se koristiti i kao jednostavna penjalica. Uz višenamjensku klackalicu BIG djeca će vježbati mišiće nogu i ruku i učiti će održavati ravnotežu i stabilnost. S prijateljima i vršnjacima igrati će se i na taj način socijalizirati te razvijati svoje komunikacijske i jezične vještine.

Klackalica će ukrasiti svako dvorište i vrt, djeluje bezvremenski, jer je to igračka koju djeca vole od malih nogu. Izuzetno robusna konstrukcija opremljena je najmodernijom tehnologijom Blow Molding, koja se može pohvaliti dvostrukim stranicama, koje prkose lošim vremenskim uvjetima, te ima dug životni vijek. Može se pohvaliti nosivošću, koja je čak 50 kg na svakoj sjedalici. Površina plastičnih djelova zaštićena je UV filterom, zato njene boje neće izblijedjeti niti za vrijeme duže uporabe na suncu, karakterizira je i visoka kemijska otpornost, tako da se po potrebi može očistiti uobičajenim deterdžentima. Teži samo 12 kg, može se u potpunosti rastaviti kako bi ju lakše pospremili.

Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja čvrstoću i robusnost - što su karakteristike ove marke. Marka BIG brižno pazi na sigurnost svoji proizvoda, materijali koje koriste nisu samo kvalitetni, ali niti ne škode zdravlju. Nezamjenjiv dizajn, moderni postupci proizvodnje i igračke koje ispunjavaju zahtjeve djece - sve je to marka BIG.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloGermany
Dimenzije230*29*54 cm
Ukupna visina54 cm
Dimenzije pakiranja81*37*60 cm
Ukupna dužina230 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina12,7 kg
Nosivost50 kg
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO190 Tenis
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.