Ljuljačka Slon BIG s pomičnim ušima od 1-5 godina

Opis proizvoda

Ljuljačka Slon BIG izuzetna sportska igračka za sve dječake i djevojčice od 1. do 5. godine starosti nadalje. Izrađena je u prekrasnoj sivo plavoj kombinaciji boja, koja će se svidjeti svoj djeci. Može se pohvaliti kvalitetnom ergonomski oblikovanom sjedalicom, koja djeci omogućava dovoljno udobnosti pri ljuljanju duže vremena. Ljuljačka je dizajnirana u obliku veselog slonića s pomičnim ušima, koje su postavljene ispod čvrstim ručki. Ljuljačka je izrađena od kvalitetne plastike, koja je izdržljiva, čvrsta i istovremeno nježna za dječje ručice. Simpatični slonić s velikim očima i slatkom surlom postati će najbolji prijatelj vaše djece, tijekom proljetnih igara. 

Zahvaljujući svom obliku, ljuljačka je stabilna i djeci omogućava sigurnu zabavu. Kao stvorena je za ljuljanje na vrtu, zbog njenih praktičnih dimenzija primjerena je i za svaku dječju sobu. Ljuljačka ima nisku težinu, samo 4,9 kg, tako da ćete ju s lakoćom prenositi iz sobe na vrt, ili ju prevoziti u prtljažniku automobila, kako bi ju mališan mogao imati uvijek sa sobom. Ukupne dimenzije iznose 85*34*50 cm, a ukupna visina je 50 cm. Nosivost bezvremenske ljuljačke, njemačkog proizvođača BIG, iznosi 50 kg, stepenice su protuklizne za maksimalnu sigurnost djeteta. Ljuljanje na dječjoj ljuljački pomaže pri pravilnom razvoju kukova i jača mišiće ruku i nogu. Veseli motiv životinje pri djeci potiče maštu i kreativnost, ljuljačka će ih zabavljati godinama. Jednako tako, ova igračka je izvrsna za predškolske ustanove. 

Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, nagrađivane na međunarodnoj razini. Logo marke BIG je bivol, koji predstavlja snagu, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG pažljivo brine o sigurnosti svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, već i zdravlju neškodljivi. Nezamjenjivi dizajn, suvremeni proizvodni procesi i igračke koje ispunjavaju zahtjeve djece - sve to je marka BIG. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije85*34*50 cm
Ukupna visina50 cm
Dimenzije pakiranja78*39*35 cm
Ukupna dužina85 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,9 kg
Nosivost50 kg
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO190 Tenis
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.