Liječnička torba Large Doctor Set Corolle za lutku veličine 30 cm 6 dodataka od 18 mjes

Opis proizvoda

Liječnička torba Large Doctor Set za lutke marke Corolle, pobrinuti će se da lutka ozdravi za jedan, dva, tri. Kao jedina e-trgovina na tržištu, pomoći ćemo vašem mališanu izliječiti bolesnu Corolle lutku, koja boluje od povišene temperature, prehlade ili drugih bolesti. Liječnička torbica Large Doctor Set, za lutku veličine 30 cm, prekrasnog je francuskog dizajna i izrađena je od prvoklasnih materijala. Djeca će u njoj naći 5 medicinskih pomagala - stetoskop, injekciju, termometar i tlakomjer te kapi protiv bolova. Medicinska pomagala za malog liječnika ili liječnicu imaju realistične zvukove, tako da će liječenje pacijenta - lutke podsjećati na pravu situaciju u pravoj bolnici. 

Ova izvrsna medicinska torba Large Doctor Set, jedinstvenog dizajna, izrađena je od prvoklasnih materijala i igru s lutkom dovesti će na višu razinu. S prekrasnim medicinskim pomagalima za lutku, djeca će se približiti svijetu odraslih i naučiti mnoštvo novih riječi. Igra zanimanja je važna u ranoj dobi, jer djeca s njom, između ostaloga, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za vlastite postupke. Zahvaljujući brojnim dodacima Corolle, djeca starosti svoje lutke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati, a uvijek u društvu najljepših igračaka. Uvjerite se sami, zahvaljujući ovoj prekrasnoj liječničkoj torbi s dodacima. 

Omiljena francuska marka Corolle već od 1979. godine u naručja vaše djece donosi samo najljepše lutke. U svim lutkama ove marke sjedinjeni su prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom parent's Choice Awards, a također i brojnim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Nepogrešivi dio lutaka Corolle su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su na dodir. U naručje svog djeteta položite najljepšu lutku na svijetu s dodacima, koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike 

  • liječnička torba za lutku 
  • za lutku veličine 30 cm 
  • od 18. mjeseca 
  • detalji prilagođeni djetetovoj dobi 
  • prekrasan francuski dizajn 
  • prvoklasna kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.