Liječnička ambulanta s anatomijom ljudskoj tijela Doctor´s Office Smoby radiologija s RTG i testom vida obostrana 65 dodataka

Opis proizvoda

Liječnička ambulanta s anatomijom ljudskog tijela Doctor's Office, francuskog proizvođača Smoby, razveseliti će sve buduće liječnike i liječnice od 3. godine starosti. Moderna ambulanta djeci će približiti tipičan dan u ambulanti, gdje će se djeca igrati liječnika i pacijenata sa svojim prijateljima, braćom i sestrama, ali i roditeljima. Na raspolaganju će imati velik sklopivi zid, koji nudi mnoštvo dodataka i aktivnosti. U radiološkom dijelu analizirati će rendgenske slike ili ih postaviti na siluete djece te tako proučavati sliku prozirnog ljudskog kostura.

Jednako tako će naučiti prepoznati pojedine dijelove tijela i na njih, uz pomoć čička, pričvrstiti medicinska pomagala, a u rubrici zdrave prehrane doznati će što su njihovi pacijenti jeli tijekom dana. Igrati će se okulista i uz pomoć sličica šarenih životinja i posebnih naočala provjeriti pacijentov vid. Izmjeriti će pacijentovu visinu pomičnim metrom (najveća visina 1,20 m) i odrediti težinu te naučiti utvrditi djetetov spol uz pomoć tablice razvoja. Na raspolaganju će imati i kolo s rasporedom pregleda i praktične kutije za pohranu medicinskih pomagala. Unutrašnji dio ambulante ukrašen je prekrasnim sličicama u motivu liječničke ambulante, vanjski dio sastavljen je od motiva veselih roditelja i djece ispred ambulante.

Bogat set od 65 dodataka u sebi krije rendgenske snimke, vagu, bijeli medicinski kovčeg, toplomjer, čekić za reflekse, otoskop, stetoskop, injekciju, medicinske naočale i naočale za provjeru dioptrije, identifikacijske kartice liječnika, medicinski karton s flomasterom, bočice, kartice sa simbolima pojedinih pregleda i kartice sa sličicama zdravih jela. Zahvaljujući tim dodacima, djeca će uživati u realističnijoj igri liječnika. Sklopiva liječnička ambulanta proizvedena je od čvrstog i kvalitetnog kartona i izdržljive plastike, no njen okvir je metalni, zato se igračka može pohvaliti visokom stabilnošću. U sastavljenom stanju visina je 111 cm i dužina 135 cm, u sklopljenom je pak dužina 41 cm i visina 111 cm.

Ova igračka za liječnika dizajnirana je u jarkih bojama s prekrasnim sličicama, uz pomoć kojih će djeca stvoriti pozitivan odnos prema liječnicima i istovremeno će htjeti saznati više o zanimanju liječnika. Naučiti će razlikovati pojedine dijelove ljudskog tijela, značenja medicinskih pomagala i instrumenata, za vrijeme igre pomagati će svojim prijateljima, braći te sestrama u određivanju njihovih poteškoća i tražiti odgovarajući tretman. Za to vrijeme poboljšati će i svoju finu motoriku te razvijati maštu i izražavanje. Jednako tako će poboljšati pamćenje i logično razmišljanje. Igračka u djeci budi zdravo samopouzdanje, na razigran način uče nove riječi. Na taj način se približavaju svijetu odraslih i pridobivaju osjećaj odgovornosti. Jednako tako poboljšavaju svoje komunikacijske vještine i izražavanje. Ova edukativna igračka izvrstan je dodatak i za predškolske ustanove.

Francuski proizvođač Smoby djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i moderan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije135*41*120 cm
Ukupna visina120 cm
Dimenzije pakiranja52*14*61 cm
Ukupna dužina135 cm
MagnetniDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,6 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.