Kutija za užinu Ceramic Lunch Box Beaba Mineral Sage keramička sivo-zelena

Opis proizvoda

Hranjenje djece će se, zahvaljujući marki Beaba, pretvoriti u moderan društveni događaj. Kutija za užinu Ceramic Lunch Box, prestižne francuske marke Beaba, keramička je kutija sa silikonskim zaštitnim poklopcem, koji će se pobrinuti za udobnu i praktičnu pohranu dječje hrane. Kutija za užinu Beaba sivo zelene boje ima dimenzije 18,5*12*6 cm, zahvaljujući čemu u njoj možete pohraniti pripremljene kulinarske specijalitete za male i velike gurmane. Kutija za hranu proizvedena je od kvalitetne keramike i upotpunjena zelenim silikonskim poklopcem, koji će hranu sigurno spremiti na svoje mjesto i neće ispustiti niti kap tekućine, mirisa ili boje. 

Keramička kutija za užinu Beaba primjerena je za pohranu doručka i ručka te također grickalica koje si djeca vole priuštiti. Dio posude Beaba je i silikonska pregrada, s kojom u kutiji stvorite 2 pretinca te tako se pobrinete da je glavno jelo odvojeno od priloga. Keramičku kutiju za užinu Beaba preporučamo prati ručno. Posuda za užinu je BPA-free, BPS-free te ne sadrži ftalate. 

Omiljena francuska marka Beaba još od 1989. godine u kućanstva s malom djecom donosi inovativna kuhinjska pomagala i proizvode za njegu male djece. Dizajneri marke Beaba prilikom dizajniranja novih proizvoda posebno brinu o tome da novi proizvodi ispunjavaju najviše standarde kvalitete. Svi proizvodi za njegu djece su kvalitetni i istovremeno jednostavni za uporabu. Francuskom markom Beaba oduševljeni su roditelji diljem svijeta, a proizvodi Beaba svake su godine nagrađeni i od strane stručne komisije. 

Karakteristike

  • keramička kutija za užinu Beaba 
  • primjerena za mikrovalnu i pećnicu 
  • silikonski poklopac i pregrada za razdjeljivanje kutije 
  • dimenzije 18,5*12*6 cm 
  • bez BPA, BPS i ftalata 
  • francuski dizajn 
  • proizvod visoke kvalitete 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
Dob4months
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije18,5*12*6 cm
Težina690 g
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.