Kutija za užinu Stainless Steel Lunch Box Beaba Velvet Grey/Baltic Blue 760 ml od nehrđajućeg čelika sivo-plava

Opis proizvoda

Hranjenje djece se, zahvaljujući marki Beaba, pretvoriti će se u moderan društveni događaj. Kutija za užinu Stainless Steel Lunch Box, prestižne francuske marke Beaba, nehrđajuća je kutija sa silikonskim zaštitnim poklopcem koja će osigurati udobnu i praktičnu pohranu dječje hrane. Kutija za užinu Beaba sivo plave boje ukupne je zapremnine od 760 ml, zahvaljujući čemu u njoj možete spremiti pripremljene kulinarske specijalitete za male i velike gurmane. Kutija za užinu proizvedena je od nehrđajućeg čelika i upotpunjena je plavim silikonskim poklopcem koji će sigurno čuvati hranu na svom mjestu te neće propustiti niti kapljicu tekućine, mirisa ili boje. 

Nehrđajuća kutija za užinu Beaba primjerena je za pohranu doručka i jela te grickalica koje si djeca vole priuštiti. Dio kutije Beaba su i dvije uklonjive silikonske pregrade, s kojima u kutiji stvorite 3 pretinca te tako se pobrinete da je glavno jelo odvojeno od priloga. Kutija za užinu Beaba dolazi i sa silikonskom navlakom koja omogućava lakše rukovanje, štiti posudu od ogrebotina i sprječava njeno klizanje po stolu. Kutiju za užinu preporuča se prati ručno ili u perilici posuđa na nježnom programu. Kutija za užinu je BPA-free, BPS-free i ne sadrži ftalate. 

Omiljena francuska marka Beaba već od 1989. godine u kućanstva s malom djecom donosi inovativna kuhinjska pomagala i proizvode za njegu male djece. Dizajneri marke Beaba prilikom dizajna novih proizvoda posebno brinu o tome da novi proizvodi ispunjavaju najviše standarde kvalitete. Svi proizvodi za njegu djece su kvalitetni i istovremeno jednostavni za uporabu. Proizvode francuske marke Beaba hvale roditelji diljem svijeta, proizvodi Beaba godišnje su nagrađivani od strane stručnog žirija. 

Karakteristika

  • kutija za užinu Beaba 
  • zapremnina 760 ml 
  • nehrđajući čelik i kvalitetan silikon 
  • dvije pregrade za podjelu kutije 
  • bez BPA i ftalata 
  • francuski dizajn 
  • proizvod visoke kvalitete 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
Dob4months
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije17,5*6*11,5 cm
Težina315 g
Volumen L760 ml
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.