Kuhinjsko posuđe od šećerne trske Bio Sugar Cane Kitchen Set Little Smoby set 14 dijelova Green 100% reciklirano od 18 mjes

Opis proizvoda

Kuhinjsko posuđe od šećerne trske Kitchen Set Little, francuskog proizvođača Smoby razveseliti će svu djecu već od 18. mjeseca starosti. Kuhinjsko posuđe dolazi iz kolekcije Smoby Green i proizvedeno je od prave šećerne trske. Zahvaljujući korištenim materijalima tijekom proizvodnje, igračka je 100% reciklirana, njen materijal izrađen je od 90% organskih sastojaka, pridobivenih od brzo rastuće šećerne trske, čime ne ugrožava okoliš. Set sadrži 14 dodataka, među koje spadaju 2 šalice, 2 čaše, 2 tanjura, 2 vilice, 2 noža 2 žlice, posudica za šećer i lončić za mlijeko.

Površina pomagala baršunasto je nježna na dodir. Realistična izrada djeci će osigurali najljepše doživljaje u igri domaćina, set posuđa koristiti će prilikom susreta i piknika sa svojim prijateljima te braćom i sestrama, ili će se s njim pak igrati u svojoj kuhinji. Uz igru će razvijati svoje logičko razmišljanje, maštu i izražavanje, pridobiti će povjerenje sami u sebe te brže stvarati zdrave društvene veze. Kuhinjski set u vaše će ruke stići zapakiran u modernu ambalažu od čvrstog kartona, koji se jednako tako može 100% reciklirati. Proizvodnja igračaka od održive umjetne mase dan danas je velik izazov za sve proizvođače, među kojima je proizvođač Smoby jedan od prvih. Plastične igračke, proizvedene od biljnih izvora su jednako kvalitetne i izdržljive i jednako tako imaju nježnu površinu kao i igračke od plastike, proizvedene od nafte.

 Smoby već dugi niz godina djeci donosi očaravajuće igračke s jedinstvenom pričom. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme zabavnih igara ostala sigurna i zaštićena od ozljeda. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije pakiranja22*8*31 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.