Kuhinja od cedrovine s tekućom vodom Yummy 200 Outdoor Play Kitchen Exit Toys vanjska s pećnicom i posuđem od 24 mjes

Opis proizvoda

Kuhinja od cedrovine Yummy 200, nizozemske marke Exit Toys, predstavlja izvrstan poklon za svu djecu od 2. do 5. godine starosti koja vole igre zanimanja. Prekrasnu drvenu kuhinju u prirodnoj izradi mali kuhari i kuharice mogu koristiti u unutarnjim i vanjskim prostorima, opremljena je štednjakom i pećnicom, prostorom za pohranu i sudoperom s vodonepropusnom baterijom i funkcijom tekuće vode. Dječaci i djevojčice razveseliti će se i setu kuhinjskih pomagala, u kojem će naći tavicu, lonac s poklopcem, lopaticu, zaimaču i zdrave namirnice koje će moći poslužiti svojoj braći, sestrama i prijateljima. 

S kuhinjom od cedrovine Yummy 200 djeca će se osjećati kao pravi majstori kuhinje te s njom uživati u realističnoj svakodnevnoj igri kuhara. Vanjska kuhinja omogućava spajanje vrtnog crijeva, zahvaljujući čemu će se djeca moći igrati s realističnoj slavinom, kroz koju mogu puštati vodu u sudoper i u njemu oprati ruke, posuđe ili vodu natočiti u čaše. Sudoper se sastoji od uklonjive posude iz koje jednostavno možete izliti vodu. Djeca na raspolaganju imaju dovoljno prostora za pohranu te također vješalice za vješanje kuhinjskih pomagala. Zbog 6 podstavaka kuhinja je izuzetno stabilna, istovremeno je izdržljiva i čvrsta.

Drvene kuhinje Exit Toys proizvedene su od prvoklasne cedrovine s FSC 100% certifikatom, dobivenim sječom u skladu sa strogim standardima gospodarenja šumama. Cedrovina se ne lomi, može se pohvaliti otpornošću od kiše i loših vremenskih uvjeta te zato izvrsno prkosi truljenju. Kuhinju ne treba obraditi prije uporabe, dovoljno ju je samo sastaviti te se djeca sa svojom braćom, sestrama i prijateljima mogu u njoj odmah igrati. Ukupne dimenzije kuhinje iznose 115*102*55 cm, teška je samo 17 kg. S njom se djeca mogu svestrano razvijati i približavati svijetu odraslih.

Nizozemska marka Exit Toys već dugi niz godina djeci i odraslima donosi prvoklasne vanjske igračke. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije te imaju certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Drvene kuhinje od cedrovine mogu se pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i djeci omogućavaju provođenje vremena na sviježem zraku, kreativno se razvijaju i stvaraju pozitivan odnos prema prirodi. Zahvaljujući kvalitetnim prirodnim materijalima, vašoj obitelji služiti će dugi niz godina, možete ih bilo kada proširiti drugim kuhinjskim dodacima!


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije115*102*55 cm
Težina17 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.