Kuhinja Tefal Studio XXL Smoby elektronička s čarobnim mjehurićima i ledom s 38 dodataka, crveno-zelene boje

Opis proizvoda

Kuhinja za djecu Tefal Studio XXL ima mnoštvo dobrih karakteristika i zanimljivih dodataka, zbog čega će ju i vaša djeca zavoljeti. Kuhinja je bezvremenskog dizajna i boja - bijela, siva i crna s izraženim detaljima u crvenoj i zelenoj boji. Ovo je uistinu jedinstvena kombinacija boja, koja nije upadljiva, a istovremeno je izražajna. Elektronička kuhinja Tefal XXL lijepo će doći do izražaja u sobi vašeg djeteta, a jednako je primjerena za dječake i za djevojčice. Kuhinja je, zahvaljujući kompatibilnim dimenzijama i bogatoj opremiprimjerena i za vrtiće. S njom se može bez poteškoća igrati više djece istovremeno, pristupačna je sa svih strana, prostor za igru ima  360°. Nadahnuta je najnovijim trendovima u arhitekturi i svojim jedinstvenim dizajnom i kombinacijom boja podsjeća na pravu kuhinju. Kuhinja za djecu ima puno prostora za namirnice i dodatke, tako da mali kuhari i kuharice mogu sve svoje kuharske potrepštine lijepo složiti i pospremiti. Kuhinja Tefal je kvalitetan europski proizvod, koji ispunjava najstrože standarde EU, zato će vaša djeca uvijek biti sigurna za vrijeme igre. 

Maksimalna sigurnost kuhinje Tefal XXL zajamčena je zahvaljujući njenoj čvrstoj i kvalitetnoj plastici i čvrstoj konstrukciji. Izrađena je isključivo od visokokvalitetne plastike, koja je istovremeno nježna i baršunasta na dodir. Svaki gumb i dodatak prilagođen je malim dječjim ručicama, kako bi jednostavno njima baratali. Kuhinja je primjerena za dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Dječja kuhinja dugačka je 86 cm, visoka 100 cm i duboka 83 cm. Igra u kuhinji oblik je društvene interakcije, koja kod djece razvija komunikacijske vještine. Djeca oponašaju život odraslih i uče što donosi život odraslih.

Kuhinja je elektronička, zato površina za kuhanje s dvije ploče ima realistične zvukove, nakon što na nju stavite lonac ili tavicu. Nesvakidašnji i zanimljiv dodatak kuhinje je perilica posuđa ispod pećnice, s vratima koja se otvaraju i pregradom za odlaganje suđa. Zasigurno najbolji dodatak dječje kuhinje je čarobni lonac, koji napunjen vodom počne čarobno brbotati nakon što ga stavite na ploču za kuhanje. Igra kuhanja ne može biti zabavnija. Na donjem dijelu kuhinje za djecu je hladnjak s crvenim vratima. Pećnica ima prozirna vrata. Gumbi za paljenje i gašenje pećnice imaju mehanički zvuk klik-klik. Iznad radnog pulta kuhinje je napa s vješalicama, na kojima visi pribor i kuhinjske potrepštine. Ispod nape ugrađen je espresso aparat za kavu s velikim bijelim loncem.

Nesvakidašnji aparat u ovoj kuhinji za djecu je i aparat za izradu gaziranog pića, koji za vrijeme doziranja pića ima zvukove cric-cric. U kuhinji ćete naći i originalni aparat za led, koji pritiskom na gumb ispušta kocke leda. Set ove prekrasne i jedinstvene kuhinje sadrži 35 dodataka, koji jamče sate i sate igre kuhara i pekara. Djeca za vrijeme igre vole oponašati svoje roditelje. Među zanimljivim dodacima kuhinje spadaju na pola ispečene namirnice, tavica za palačinke, lonac s poklopcem, kapsule za aparat za kavu, soljenka, papar, 2 seta pribora, 2 tanjura, 2 čaše, 2 šalice, kocke leda, ocijeđivač posuđa, 4 kutije s jelima, boca i posuđe. Dječja kuhinja Smoby Tefal Studio XXL radi na 2x AA/LR6 baterije, koje su dio seta. Kuhinja lijepo pristaje namještaju u dječjoj sobi i ne zauzima puno prostora.

Funkcije i karakteristike

  • ugrađen elektronički modul 
  • jedinstvena kombinacija boja 
  • dostupna sa svih strana 
  • primjerena za dječju sobi i vrtiće 
  • čarobno brbotanje 
  • aparat za gaziranje pića sa zvukom cric-cric 
  • 35 dodataka 
  • espresso aparat za kavu s kapsulama 
  • kutak za jelo, perilica posuđa
  • hladnjak, pećnica 
  • aparat za led 
  • primjerena za djecu od 3. godine starosti 
  • za dječake i djevojčice 
  • ukupna visina 100 cm 
  • kvalitetan francuski proizvod 
  • moderan dizajn
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije86*83*100 cm
Ukupna visina100 cm
Visina radne plohe51 cm
Dimenzije pakiranja66*26*75 cm
Ukupna dužina86 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina8,2 kg
BilješkaBattery: 2 x AA/LR6
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.