Kuhinja Tefal Studio Smoby elektronička crveno-bijele boje sa zvukovima, aparatom za gaziranu vodu, pečenim namirnicama i 27 dodataka

Opis proizvoda

Dječja kuhinja Tefal Studio, francuskog proizvođača Smoby savršena je kuhinja, primjerena za djevojčice i dječake od 3. godine starosti. Izrađena je u elegantnoj kombinaciji žive crvene i bijele boja sa sivom radnom površinom. Ova kombinacija boja pripada najnovijim modnim trendovima francuskog namještaja i arhitekture. Smoby kuhinja za djecu Tefal Studio lijepa je i netradicionalna, realistične izrade. Prednost ove kuhinje njena je pristupačnost sa svih strana, zato je primjerena za igru više djece zajedno. S društvenim igrama djeca razvijaju komunikacijske vještine i oponašaju odrasle. Kuhinja ima prilagođene ručke, gumbe i opremu malim dječjim ručicama. Djeca će s igrom poboljšati motoričke sposobnosti, taktilnu percepciju i koordinaciju pokreta, a igra s kuhinjom za njih je i jako zabavna. Kuhinja Smoby opremljena je s čak 27 dodataka. Među njima su tanjuri s priborom, posuđe, lonac s poklopcem, čarobna tjestenina, zamjenske kapsule za aparat za kavu, tavica za palačinke, šalice za kavu i čaše za sok te pečene namirnice i još mnogo toga.

Kuhinja Smoby Tefal Studio ima mnoštvo posebnih karakteristika, čime se razlikuje od drugih kuhinja. Elektronička kuhinja ima zvučne efekte, nakon što na štednjak stavite lonac ispuštati će realistične zvukove kao kod pravog kuhanja - blop blop blop i psssshhhii, kao kod pečenja. Sladak dodatak kuhinje je aparat za gaziranje pića, koji ima realistične zvukove cric-cric. U čarobnom loncu kuhati će tjesteninu. Ova elektronička kuhinja za djecu ima ukupnu visinu 100 cm. Njene dimenzije su 49*47*100 cm. Dječja kuhinja opremljena je s aparatima, baš kao prava. U pećnici će moći ispeći ukusan kolač, a zatim mogu oprati suđe u sudoperu. Kuhinja ima i hladnjak, koji istovremeno služi kao prostor za odlaganje namirnica. Radna površina kuhinje sastoji se od električnog štednjaka s dva kuhala, sudopera i stola za blagovanje. Prekrasan detalj je i pečena hrana, koja djeluje realistično. Stol služi djeci za posluživanje i serviranje. Iznad radnog pulta je stalak, na kojem će djeca naći aparat za izradu gaziranih pića i espresso aparat za kavu sa zamjenskim kapsulama.

Na gornjem dijelu stalka postavljena je dječja napa, na koju djeca mogu objesiti kuhinjska pomagala. Kuhinja ima puno prostora za pohranu i promišljen dizajn. Igra s dječjom kuhinjom djeci nikada neće dosaditi i s njom će se igrati dugi niz godina. Zahvaljujući izdržljivoj plastici Smoby kuhinja ostati će kao još dugo vremena. Plastika, od koje je kuhinja izrađena, ugodna je i baršunasta za dječje ručice. Kuhinja je stabilna i ima zaobljene rubove, što ju čini sigurnom za svako dijete. Dječja kuhinja Smoby Tefal Studio srednjih je dimenzija zbog čega ne zauzima puno prostora. Tvrtka Smoby već dugi niz godina proizvodi kvalitetne dječje igračke najviše kvalitete i najmodernijeg dizajna. Proizvodi Smoby ispunjavaju stroge europske kriterije. Elektronička dječja kuhinja radi na 1x AA/LR6 1,5 V bateriju, koja je priložena u setu. S ovom kuhinjom svako dijete postati će mali kuharski majstor. Što će vam danas skuhati vaša djeca?

Funkcije i karakteristike

  • elektronička kuhinja na 1x AA bateriju 
  • ugrađen elektronički modul 
  • lonac s čarobnom tjesteninom 
  • realistični zvukovi za vrijeme kuhanja i pečenja 
  • pečene namirnice (odrezak, riba) 
  • 27 dodataka 
  • espresso aparat za kavu s kapsulama
  • aparat za gaziranje pića sa zvukom cric-cric 
  • od 3. godine starosti 
  • francuski proizvod Smoby 
  • ukupna visina 100 cm 
  • primjerena za dječake i djevojčice
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije49*47*100 cm
Ukupna visina100 cm
Visina radne plohe51 cm
Dimenzije pakiranja49*24*70 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,4 kg
BilješkaBattery: 1 x CR2032 included
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.