Kuhinja Tefal Studio Bubble Smoby elektronička ljubičasto-zelena s čarobnim mjehurićima i aparatom za gaziranu vodu s 26 dodataka

Opis proizvoda

Dječja kuhinja Smoby Tefal Studio Bubble je kuhinja, primjerena za radoznale mališanu. Ova kuhinja s mnoštvom elektroničkih funkcija i dodataka primjerena je za djecu od 3. godine starosti. Zahvaljujući kombinaciji ljubičaste i zelene boje lijepo će pristajati dječjoj dobi. Ova kombinacija boja inspirirana je najnovijim trendovima u dizajnu. Dječja kuhinja Tefal Smoby Studio Bubble ima istinski realističan dizajn, dorađena je do najsitnijeg detalja, ima i elektronički modul sa zvukovima i brbotanjem, koje simulira ključanje vode.

Moderna i puna funkcija

Prednost ove kuhinje je njena dostupnost sa svih strana, zato je primjerena za igru više djece zajedno. S društvenom igro djeca razvijaju komunikacijske vještine i oponašaju odrasle. Djeca s igrom poboljšavaju motoričke sposobnosti, taktilnu percepciju i koordinaciju pokreta, kuhinja je upotpunjena s čak 26 korisnih dodataka. Među njima su tanjuri s priborom, kuhinjsko posuđe, čarobni lonac s poklopcem, zamjenske kapsule za aparat za kavu, tavica, šalice za kavu i čaše za sok. Kuhinja Tefal Studio ima posebne čarobne karakteristike.

Čarobni lonac simulira ključanje vode, dovoljno je samo da u njega natočite vodu i pritisnete gumb na radnoj površini. Nakon što lonac stavite na štednjak i pritisnete gumb, pojaviti će se čarobni mjehurići. Ova elektronička kuhinja za djecu ima ukupnu visinu od 100 cm. Njene dimenzije iznose 49*47*100 cm, ukupna visina radnog pulta je 51 cm. Za još atraktivniji doživljaj dječja kuhinja opremljena je aparatima, baš kao prava. U pećnici mogu ispeći ukusan kolač ili pak mogu oprati suđe u perilici posuđa, postavljenoj odmah ispod pećnice. Pećnica i perilica posuđa imaju vrata koja se otvaraju, djecu će razveseliti i realistične slike u unutrašnjosti. Kuhinja ima i hladnjak, čija se vrata također otvaraju, a može služiti kao prostor za odlaganje namirnica.

Radna površina kuhinje sastoji se od električnog štednjaka s dva kuhala, sudoperastola za blagovanje. Iznad radne površine nalazi se stalak s napom. Na stalku će djeca naći aparat za gaziranje pićaespresso aparat za kavu s promjenjivim kapsulama. Aparat za gaziranje pića ima realistične zvukove cric-cric. Na gornjem djelu stalka postavljena je napa, na koju djeca mogu objesiti kuhinjska pomagala. Kuhinja ima puno prostora za pohranuElektronička dječja kuhinja radi na 3x AAA/LR03 baterije, koje nisu dio seta.

O marki Smoby

Marka Smoby dugogodišnji je proizvođač kvalitetnih dječjih igračaka najviše kvalitete i najmodernijeg dizajna. Proizvodi Smoby ispunjavaju stroge europske kriterije i imaju prekrasan francuski dizajn. Plastika, od koje je kuhinja izrađena, ugodna je i nježna za dječje ručice. Kuhinja je stabilna i ima zaobljene rubove, što ju čini sigurnom za djecu. Dječja kuhinja Smoby najbolja je stvar koju dijete može poželjeti. Zahvaljujući inovativnim materijalima i nezamjenjivom dizajnu spada na sam vrh u konkurenciji dječjih kuhinja.

Funkcije i karakteristike

  • ugrađen elektronički modul 
  • čarobni lonac s brbotanjem vode 
  • 26 dodataka
  • espresso aparat za kavu s zamjenjivim kapsulama 
  • aparat za gaziranje pića sa zvukom cric-cric
  • perilica posuđa s ocijeđivačem posuđa
  • od 3. godine 
  • francuski proizvod Smoby 
  • primjerena za dječake i djevojčice
  • ukupna visina 100 cm
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije49*47*100 cm
Ukupna visina100 cm
Visina radne plohe51 cm
Dimenzije pakiranja50*24*70 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina5,2 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Bojaljubičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.