Kuhinja Tefal Studio Bubble Smoby elektronička s čarobnim mjehurićima, gaziranom vodom, aparatom za kavu i 26 dodataka, tirkizno-sive boje

Opis proizvoda

Dječja kuhinja Tefal Studio Bubble marke Smoby savršena je kuhinja, primjerena za djevojčice i dječake od 3. godine starosti. Izrađena je u dinamičnoj i elegantnoj kombinaciji tirkizne i sive boje. Prednost ove kuhinje njena je pristupačnost sa svih strana, zato je primjerena za igru više djece zajedno. Kuhinja ima prilagođene ručke, gumbe i opremu malim dječjim ručicama.

Djeca će s igrom poboljšati motoričke sposobnosti, taktilnu percepciju i koordinaciju pokreta, igra s kuhinjom za njih je velika zabava. Kuhinja Smoby opremljena je s čak 26 komada unikatnih i funkcionalnih dodataka. Među njima su tanjuri s priborom, posuđe, čarobni lonac s poklopcem, zamjenske kapsule za aparat za kavu, tavica, šalice za kavu i perilica posuđa.

Kuhinja Tefal Studio Bubble ima posebne čarobne karakteristike. U čarobni lonac natočite vodu i nakon što ga stavite na štednjak, pojaviti će se čarobni mjehurići. Ova elektronička kuhinja za djecu ima ukupnu visinu 100 cm. Njene dimenzije su 49*47*100 cm. Dječja kuhinja opremljena je s aparatima, kao prava. U pećnici djeca mogu ispeći ukusan kolač, a zatim mogu oprati suđe u perilici posuđa, postavljenoj odmah ispod pećnice.

Kuhinja ima i hladnjak, koji također predstavlja prostor za pohranu namirnica. Radna površina kuhinje sastoji se od električnog štednjaka s dva kuhala, sudopera i pulta. U kuhinji će djeca naći aparat za izradu gaziranih pićaespresso aparat za kavu sa zamjenjivim kapsulama. Aparat za gaziranje pića ima realistične zvukovecric-cric. Na gornjem djelu kuhinje nalazi se dječja napa, na koju djeca mogu objesiti kuhinjska pomagala. Kuhinja ima puno prostora za pohranu. Zahvaljujući izdržljivoj plastici Smoby kuhinja dugo će izgledati kao nova.

Plastika, od koje je kuhinja izrađena, je ugodna i baršunasta za dječje ručice. Kuhinja je stabilna i ima zaobljene rubove, što ju čini sigurnom za svako dijete. Dječja kuhinja Smoby Tefal Studio Bubble srednjih je dimenzija i zato ne zauzima puno prostora Smoby već dugi niz godina proizvodi kvalitetne dječje igračke najviše kvalitete i najmodernijeg dizajna. Proizvodi Smoby ispunjavaju stroge europske kriterije. Elektronička dječja kuhinja radi na baterije, koje su dio paketa. S ovom kuhinjom svako dijete postati će mali majstor kuhinje. Paket sadrži 3 AA/LR03 baterije. 

Funkcije i karakteristike

  • ugrađen elektronički modul
  • elektronička kuhinja na 3 x AA baterije
  • čarobni lonac s mjehurićima (brbotanje vode u loncu)
  • čarobna tavica s palačinkom za okretanje
  • 26 dodataka
  • espresso aparat za kavu s kapsulama
  • aparat za gaziranje pića sa zvukom cric-cric
  • perilica posuđa sa ocijeđivačem posuđa
  • od 3. godine starosti
  • francuski proizvod Smoby
  • primjerena za djevojčice i dječake
  • ukupna visina 100 cm
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije49*47*100 cm
Ukupna visina100 cm
Visina radne plohe51 cm
Dimenzije pakiranja50*24*70 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina5,2 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.