Elektronička kuhinja Tefal Studio 360° Smoby boja terakote sa zvukovima kuhinje, čarobnim namirnicama i 27 dodataka

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Tefal Studio 360°, francuskog proizvođača Smoby, izvrsna je kuhinja primjerena za svu djecu od 3. godine starosti. Bezvremenski francuski dizajn u boji terakote svidjeti će se svim malim kuharima koji će se izvrsno zabavljati i s bogatom setom dodataka. Izuzetno će ih razveseliti i čarobne namirnicetavica za okretanje palačinki i originalna tjestenina te zvučni efekti za vrijeme kuhanja. 

Dječaci i djevojčice zabavljati će se i s pećnicom, hladnjakom, aparatom za gaziranje pića, štednjakom, na kojem će moći u tavici pripremiti pečenu ribu ili odrezak te će u loncu zapažati čarobnu tjesteninu, koja čudesno mijenja svoj volumen. Kuhinja nudi dovoljno prostora za igru više djece zajedno, prijatelja, braće i sestara. Zidovi na stražnjoj strani ukrašeni su kuhinjskim motivima, koji igru čine stvarnijom i stvaraju poseban ugođaj. 

Bogati set pomagala sadrži čak 27 dodatka. Među pomagalima nalaze se žlice, noževi, vilice, tanjuri, šalice, razne kapsule za aparat za kavu, kutija tjestenine, mlijeko, veća vilica, nož za rezanje, praktična zaimača, soljenka i papar. Svi detalji kuhinje prilagođeni su malim dječjim ručicama. Djeca tako razvijaju svoju taktilnu percepciju, koordinaciju pokreta i finu motoriku. Igrom razvijaju i komunikacijske vještine, djeca će kroz igru oponašati odrasle. Prekrasan dizajn s kuhinjskim motivom i slikama djeci donosi veselje za vrijeme igre kuhara. Djeca će poboljšati svoju koncentraciju i opažanje, naučiti će čemu služi pojedino posuđe i dodaci. 

Kuhinja stoji na stabilnim nogama, ukupne dimenzije iznose 49*47*100 cm s visinom pulta od 51 cm, zahvaljujući čemu će svaki roditelj znati odrediti je li kuhinjski pult dovoljno visok za njegovog mališana. Priznati francuski proizvođač dječjih igračaka Smoby izrađuje kvalitetne i jedinstvene igre suvremenog dizajna i funkcionalnosti. Na tržištu drži vodeće mjesto jer su njihove igračke izrađene od zdravlju neškodljive i kvalitetne plastike koja je prošla najstrože sigurnosne kriterije

Funkcije i karakteristike

  • ugrađen elektronički modul 
  • od 3. godine starosti 
  • hladnjak 
  • čarobne namirnice - tjestenina
  • pećnica 
  • tavica 
  • espresso aparat za kavu s zamjenjivim kapsulama 
  • pečene namirnice za realistično iskustvo (odrezak, riba)
  • bogata oprema od 27 dodatka 
  • francuska kvaliteta i dizajn 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije48*47*99 cm
Ukupna visina99 cm
Visina radne plohe51 cm
Dimenzije pakiranja50*24*70 cm
Ukupna dužina48 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina5,0 kg
BilješkaBattery: 1 x CR2032 included
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.