Kuhinja sa zvukom i svjetlom Tech Edition Kitchen Smoby s funkcionalnim aparatima i namirnicama i 35 dodataka 100 cm visina/51 cm pult

Opis proizvoda

Vrhunska kuhinja Tech Edition s elektroničkim funkcijama predstavlja savršen poklon za svu djecu od 3. godine starosti nadalje, koja se vole igrati majstora kuhinje. Dizajnerska plava kuhinja opremljena je elektroničkim modulom, zahvaljujući kojem raspolaže mnogim zvučnim i svjetlosnim funkcijama. Djeca se mogu veseliti površini za kuhanje s crvenom svjetiljkom i 2 zvučna efekta. Na aparatu za kavu nakon pritiska na gumb pojavljuje se svjetlo, koje upozorava na zagrijavanje vode te nakon što se ugasi, djeca ponovno pritisnu gumb i čuti će zvuk, jednak pravom točenju tekućine. Iznad aparata za kavu nalazi se posuda koju možete napuniti s vodom i doživljaji u igri biti će još realističniji. Napa s vješalicama u sebi krije svjetlosnu funkciju, mali kuhari za vrijem kuhanja mogu upaliti 2-stupanjsku ventilaciju sa zvukom koji simulira funkciju kondenzatora.

Dječja kuhinja malim kuharima i kuharicama nudi i praktični sudoper, pećnicu koja se otvara, ne nedostaje niti perilica posuđa s košarom za pohranu posuđa. Na bočnom dijelu kuhinje djeca će naći hladnjak i prostor za pohranu s 2 police, gdje mogu pospremiti sve namirnice i posuđe. Ispod nape nalazi se aparat za gaziranje pića, u jelu mogu uživati na kraju pulta. U paketu se nalazi i set od 35 dodataka, među kojima su 2 vilice, 2 noža, 2 žlice, 2 tanjura, 2 šalice, 2 kapsule za kavu, bočica gaziranog pića, lonac s poklopcem, tava s funkcijom okretanja palačinki, palačinka, čarobna riba ispečena s jedne strane, soljenka i papar s mehaničkim zvukom cric-crac. Dječaci i djevojčice razveseliti će se i čarobnoj tjestenini, koja pri temperaturi iznad 18°C postaje prekrasno žuta. 

Svi detalji kuhinje prilagođeni su malim dječjim ručicama. Djeca tako razvijaju svoju taktilnu percepciju, koordinaciju pokreta i fino motoričke sposobnosti. Za vrijeme igre s prijateljima te braćom i sestrama poboljšati će i komunikacijske vještine i oponašati odrasle. Djeca poboljšavaju svoju koncentraciju i percepciju, naučiti će čemu služi pojedino posuđe i dodaci. Stabilna kuhinja izrađena je od kvalitetne i izdržljive umjetne mase, ugodne na dodir. Njene dimenzije iznose 64*48*100 cm s visinom pulta od 51 cm, s čime će svaki roditelj znati procijeniti da li je pult u kuhinji dovoljno visok za njegovo dijete. Za rad potrebno je 5 baterija tipa AAA/LR03, koje nisu priložene u setu.

Smoby već dugi niz godina djeci donosi samo vrhunske igračke, pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Proizvodi Smoby pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost i osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije64*48*100 cm
Ukupna visina100 cm
Visina radne plohe51 cm
Dimenzije pakiranja59*24*70 cm
Ukupna dužina64 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,8 kg
BilješkaBattery: 5 x LR03 not included
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.