Sklopiva elektronička kuhinja Tefal Opencook Bubble Smoby crvena sa zvukom, čarobnim mjehurićima, aparatom za kavu i 24 dodatka

Opis proizvoda

Dječja kuhinja Tefal Opencook Bubble, s ugrađenim elektroničkim modulom vrhunska je sklopiva kuhinja za dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Osmišljena je u ugodnoj crveno sivoj kombinaciji boja i nudi mnoštvo zabavnih funkcija te ispušta zvukove za vrijeme kuhanja, zato će se djeca s njom igrati dugi niz godina. Sastoji se i od sudopera, štednjaka, perilice posuđa, pećnice, hladnjaka, nape, a ne nedostaje joj niti aparat za kavu s različitim kapsulama. Njena prednost je dostupnost sa svih strana, zato je primjerena za igru više djece zajedno. 

Njena konstrukcija omogućava jednostavno slaganje i sastavljanje. Zahvaljujući praktičnoj dršci2 kotačića možete ju premjestiti gdje god se mališan želi igrati. Gornji dio s napom možete složiti sve do radnog pulta, nakon što sklopite krila prema bočnim zidovima. Djeca će se s njom igrati kod kuće, a mogu ju i ponijeti sa sobom u posjete prijateljima ili kod bake i djeda, vrlo se jednostavno prevozi u automobilu budući da se vrlo kompaktno sklapa.

Posebne čarobne karakteristike oduševiti će svu djecu - u čarobni lonac natočite vodu i nakon što ga stavite na štednjak, pojaviti će se čarobni mjehurići. Djeca će imati dovoljno prostora za pohranu različitih dodataka i pomagala. Jedno krilo kuhinje čini kutak za jelo, na kojem je moderan točkasti uzorak. Na drugom krilu nalazi se sudoper, u kojem djeca mogu oprati suđe nakon jela. Bogata oprema sadrži 24 dodatka, među kojima su kutijice s juhom, tjesteninom i kolačima, lonci, čaše, šalice, zamjenske kapsule za aparat za kavu, zaimača, žlice, noževi i vilice.

Svi detalji kuhinje prilagođeni su malim dječjim ručicama. Djeca tako razvijaju svoju taktilnu percepciju, koordinaciju pokreta i finu motoriku. Igrom razvijaju i komunikacijske vještine, djeca će kroz igru oponašati odrasle. Dimenzije kuhinje iznose 65*35*89 cm, ukupna visina iznosi 89 cm i dužina 65 cm. Dimenzije u složenom stanju iznose 35*36*61 cm. Radna površina je na 47 cm. Umjetna masa, od koje je kuhinja izrađena, ugodna je i baršunasta za dječje ručice i nema oštrih rubova, tako da ja sigurna za svu djecu. 

Priznati francuski proizvođač dječjih igračaka Smoby izrađuje kvalitetne i jedinstvene igre suvremenog dizajna i funkcionalnosti. Na tržištu drži vodeće mjesto jer su njihove igračke izrađene od zdravlju neškodljive i kvalitetne plastike koja je prošla najstrože sigurnosne kriterije

Funkcije i karakteristike

  • ugrađen elektronički modul 
  • jednostavan sistem sklapanja i sastavljanja 
  • čarobni lonac s mjehurićima 
  • 24 dodatka
  • espresso aparat za kavu s zamjenjivim kapsulama  
  • perilica posuđa, hladnjak i pećnica
  • kutak za jelo
  • dovoljno prostora za pohranu 
  • od 3. godine starosti 
  • francuski proizvod Smoby 
  • primjerena za dječake i djevojčice
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije65*35*89 cm
Ukupna visina89 cm
Visina radne plohe47 cm
Dimenzije pakiranja35*36*61 cm
Ukupna dužina65 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.