Elektronička kuhinja s podesivom veličinom Tefal Evolutive Kitchen Smoby s mjehurićima i funkcionalnim aparatima 40 dodatka 101 cm visina/51 cm pult

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Tefal Evolutive, francuskog proizvođača Smoby, može rasti zajedno s djetetom od njegove 3. do 8. godine. Dizajnirana je u originalnom francuskom stilu u elegantnoj sivoj boji i u potpunosti prilagođena potrebama vještih kuhara i kuharica. Djeca će se zabavljati s mnogim dodacima i aktivnostima, a za najveće veselje pobrinuti će se tekuća voda, čarobni lonac s mjehurićima i okrugli kutak za jelo, za kojim se djeca mogu ukusno najesti. 

Djeca će se s kuhinjom igrati dugi niz godina - s priloženom podstavom visine 8 cm visinu kuhinje možete podesiti prema djetetovim potrebama. Osnovna visina kuhinjskog pulta iznosi 51 cm, nakon podešavanja iznosi 59 cm. To poboljšanje cijeniti će prvenstveno roditelji koji imaju više djece različite dobi. Tekuća voda se pušta pritiskom na gumb i riješena je sustavom zatvorenog kruga, tako da teče u sudoper i istječe natrag u spremnik. Dječaci i djevojčice zabavljati će se i s pećnicom, hladnjakom, štednjakom i pločom za kuhanje te također i s knjigom recepata sa sličicama, postavljenom direktno ispod aparata za kavu s kapsulama. 

Bogat set pomagala sadrži čak 40 dodataka, među kojima će mali kuhari naći i tjesteninu, koja pri temperaturi iznad 18 °C postaje prekrasno žuta kao prava. Djeca pri pripremi jela mogu vlastoručno narezati mrkvu, ispeći ribu, odrezak ili pak provjeriti svoje vještine s tavicom za okretanje palačinki. Među pomagalima nalaze se i žlice, noževi, vilice, tanjuri, šalice, jaje, kolač, različite kapsule za aparat za kavu, bočica kečapa, senf, kutija s tjesteninom, mlijeko, soljenka, papar, veća vilica, nož za rezanje i praktična zaimača.

Svi detalji kuhinje prilagođeni su malim dječjim ručicama. Djeca tako razvijaju svoju taktilnu percepciju, koordinaciju pokreta i finomotoričke sposobnosti. Igrom se razvijaju i komunikacijske vještine jer djeca za vrijeme igre oponašaju odrasle. Prekrasan dizajn s kuhinjskim motivom i sličicama djeci donosi veselje za vrijeme igre kuhara. Djeca poboljšavaju svoju koncentraciju i percepciju, naučiti će čemu služi pojedino posuđe i dodaci. 

Kuhinja stoji na stabilnim nogama, cjelokupne dimenzije iznose 118*45*101 cm s visinom pulta od 51 cm, zahvaljujući čemu će svaki roditelj znati procijeniti da li je pult u kuhinji dovoljno visok za njegovo dijete. Tijekom uporabe podstave ukupna visina kuhinje je 109 cm, visina radnog pulta iznosi 59 cm. Kuhinja radi na 3 baterije AA/LR6, koje nisu dio seta. Izrađena je od kvalitetne umjetne mase s tehnologijom Blow molding, koja se može pohvaliti visokom izdržljivošću, čvrstoćom i stabilnošću. 

Francuski Smoby djeci donosi prvoklasne igračke najviše kvalitete. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnosti i oduševiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgleda.

Funkcije i karakteristike

  • ugrađen elektronički modul
  • raste zajedno s djetetom od 3. do 8. godine
  • kutak za jelo
  • hladnjak
  • tjestenina koja mijenja boju s obzirom na uvjete
  • pećnica 
  • tava s funkcijom okretanja
  • espresso aparat za kavu s izmjenjivim kapsulama
  • pečene namirnice za realistično iskustvo (odrezak, riba)
  • mrkva za rezanje
  • bogat set od 40 dodataka
  • lonac s čarobnim mjehurićima
  • francuska kvaliteta i dizajn
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije118*45*101 cm
Ukupna visina101 cm
Visina radne plohe51 - 59 cm
Dimenzije pakiranja76*20*82 cm
Ukupna dužina118 cm
Prilagodljiva visinaDa
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina7,6 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.