Kuhinja koja raste djetetom s tekućom vodom Tefal Evolutive Smoby srebrna s čarobnim mjehurićima, tjesteninom, mrkvom i 40 dodataka

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Tefal Evolutive, francuskog proizvođača Smoby, raste zajedno s djecom od 3. do 8. godine starosti. Osmišljena je u originalnom francuskom stilu u elegantnoj srebrno sivoj boji, kuhinja je savršeno prilagođena vještim kuharima i kuharicama. Djeca se mogu zabavljati mnogim dodacima i aktivnostima, a za najveće veselje pobrinuti će se tekuća voda, čarobni lonac s mjehurićima i okrugli kutak za jelo, za kojim mogu jesti ukusna jela.

Uz rastuću kuhinju djeca će se igrati dugi niz godina - s priloženim podstavom visine 8 cm kuhinju možete podesiti prema potrebama djeteta. Visina kuhinjskog pulta iznosi 51 cm, nakon postavljanja podstave iznosi 59 cm. Ovo poboljšanje cijeniti će prvenstveno roditelji s više djece različite dobi. Tekuća voda dobiva se pritiskom na gumb, a funkcionira sa sustavom zatvorenog kruga, tako da teče u sudoper i istječe natrag u spremnik. Dječaci i djevojčice također će se zabavljati s pećnicom, hladnjakom, štednjakom i pločom za kuhanje te knjigom s receptima sa sličicama, postavljenom neposredno ispod aparata za kavu s kapsulama. 

Bogati set pomagala sadrži čak 40 dodatka, u kojem će mali kuhari naći i tjesteninu, koja pri temperaturi iznad 18 °C postaje prekrasno žuta, kao pri pravom kuhanju. Djeca će za vrijeme pripreme hrane moći vlastoručno narezati mrkvu, ispeći ribuodrezak ili pak okušati svoje vještine tavicom za okretanje palačinki. Među pomagalima nalaze se žlice, noževi, vilice, tanjuri, šalice, jaje, kolač, razne kapsule za aparat za kavu, boca s kečapom, senf, kutija s tjesteninom, mlijeko, soljenka, papar, veća vilica, nož za rezanje i praktična zaimača. 

Svi detalji kuhinje prilagođeni su malim dječjim ručicama. Djeca tako razvijaju svoju taktilnu percepciju, koordinaciju pokreta i finu motoriku. Igrom razvijaju i komunikacijske vještine, djeca će kroz igru oponašati odrasle. Prekrasan dizajn s kuhinjskim motivom i slikama djeci donosi veselje za vrijeme igre kuhara. Djeca će poboljšati svoju koncentraciju i opažanje, naučiti će čemu služi pojedino posuđe i dodaci. 

Kuhinja stoji na stabilnim nogama, ukupne dimenzije iznose 118*45*101 cm s visinom pulta od 51 cm, zahvaljujući čemu će svaki roditelj znati odrediti je li kuhinjski pult dovoljno visok za njegovog mališana. Pri uporabi podstave ukupna visina kuhinje je 109 cm, visina pulta je 59 cm. Kuhinja radi na 3 baterije AA/LR6, koje nisu dio seta. Izrađena je od kvalitetne umjetne maste uz pomoć tehnologije Blow molding, koja se može pohvaliti visokom izdržljivošću i stabilnošću.

Priznati francuski proizvođač dječjih igračaka Smoby izrađuje kvalitetne i jedinstvene igre suvremenog dizajna i funkcionalnosti. Na tržištu drži vodeće mjesto jer su njihove igračke izrađene od zdravlju neškodljive i kvalitetne plastike koja je prošla najstrože sigurnosne kriterije.

Funkcije i karakteristike

 • ugrađen elektronički modul 
 • raste zajedno s djecom od 3. do 8. godine 
 • kutak za jelo
 • hladnjak 
 • tjestenina koja mijenja boju s obzirom na uvjete 
 • pećnica 
 • tavica s funkcijom okretanja
 • espresso aparat za kavu s zamjenjivim kapsulama 
 • pečena hrana za realistično iskustvo (odrezak, riba) 
 • mrkva za rezanje 
 • bogata oprema od 40 dodatka 
 • lonac sa čarobnim mjehurićima
 • francuska kvaliteta i dizajn
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije118*45*101 cm
Ukupna visina101 cm
Visina radne plohe51 - 59 cm
Dimenzije pakiranja76*20*80 cm
Ukupna dužina118 cm
Prilagodljiva visinaDa
Visina kanticeECO2524 ku kuchynkám
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina7,6 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Bojasrebrna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.