Kuhinja Nova Kitchen Smoby minimalističkog dizajna s 13 dodataka, visina 78 cm

Opis proizvoda

Minimalistička kuhinja Nova Kitchen, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrstan poklon za sve dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Realistična kuhinja s modernim dizajnom u nježnim pastelnim bojama ukrasiti će svaku dječju sobu i u njoj stvoriti ugodnu atmosferu. Mali majstori kuhinje mogu se veseliti 13 dodataka, među kojima su 2 tanjura, vilice, noževi, 2 čaše, soljenka i tava s funkcijom okretanja, s kojom mogu uvijek pripremiti ukusnu palačinku. Moderna kuhinja opremljena je sudoperom za pranje posuđa, kutkom za jelo, štednjakom i pećnicom s vratima koja se otvaraju te rotirajućim gumbima s mehaničkim zvukom cric-crick.

Na gornjem dijelu kuhinje su napa i polica za odlaganje potrepština za jelo i kuhanje. Kuhinja nudi dovoljno prostora za igru više djece zajedno, prijatelja te braće i sestara, čime će poboljšati i komunikacijske vještine. Svi detalji kuhinje pažljivo su prilagođeni dječjim ručicama, te će djeca tako razvijati svoju taktilnu percepciju, koordinaciju pokreta i finomotoričke sposobnosti. Prilikom igre kuhara, približavaju se svijetu odraslih i pridobivaju osjećaj odgovornosti za vlastite postupke. Istovremeno poboljšavaju svoju koncentraciju i percepciju, otkriti će čemu su namijenjena kuhinjska pomagala. 

Dimenzije kuhinje iznose 53*35*78 cm s visinom pulta od 36 cm, čime će svaki roditelj znati procijeniti da li je pult u kuhinji dovoljno visok za njegovo dijete. Smoby već godinama djeci donosi samo vrhunske igračke pravog francuskog dizajna. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te suvremen izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije53*35*78 cm
Ukupna visina78 cm
Visina radne plohe36 cm
Dimenzije pakiranja44*28*56 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.