Kuhinja moderna Loft Industrial Kitchen Smoby s aparatom za kavu i funkcionalnim aparatima i 32 dodatka visina radne površine 50 cm

Opis proizvoda

Moderna kuhinja Loft Industrial Kitchen, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Dizajnerska kuhinja u industrijskom stilu u potpunosti je prilagođena potrebama malih kuhara. Djeca će se pri kuhanja zabavljati satima, pridobiti realistična iskustva prilikom pripreme čarobne tjestenine, koja s obzirom na uvjete mijenja boju, pripremati će ukusno piće u aparatu za kavu i naučiti raditi s tavicom, s funkcijom okretanja. Izvrstan set od 32 dodataka sadrži i kuhinjsko posuđe, vilice, noževe, žlice, tanjure, čaše, šalice, soljenku s mehaničkim zvukom, kapsule za aparat za kavu, deterdžent, kutiju tjestenine, mlijeko, palačinku i lonac s poklopcem. 

Dječaci i djevojčice tijekom pripreme jela mogu se osloniti na hladnjak, s vratima koja se otvaraju, pećnicu te štednjak s rotirajućim gumbom. Nakon jela mogu oprati posuđe u praktičnom sudoperu sa slavinom. Francuski dizajneri su prilikom dizajna kuhinje vodili računa i o životnom okolišu, zato je opremljena s pretincima koji se otvaraju, za miješani i reciklirani otpad, zahvaljujući čemu će djeca moći već u ranoj dobi učiti razdvajati korištenu ambalažu. Bezvremenska kuhinja opremljena je velikim pretincem i praktičnim policama, na koje mogu pospremiti pomagala i dodatke. 

Svi detalji kuhinje prilagođeni su malim dječjim ručicama. Djeca tako razvijaju svoju taktilnu percepciju, koordinaciju pokreta i finomotoričke sposobnosti. S igrom razvijaju i komunikacijske vještine, jer djeca s igrom oponašaju odrasle. Djeca poboljšavaju svoju koncentraciju i percepciju, naučiti će čemu je namijenjeno pojedino posuđe i dodaci. Kuhinja stoji na stabilnim nogama, ukupne dimenzije iznose 74*30*96 cm s visinom pulta od 50 cm. Proizvedena je od kvalitetne i izdržljive umjetne mase s nježnom površinom i zaobljenim rubovima te se može pohvaliti visokom stabilnošću. 

Francuski Smoby djeci donosi prvoklasne igračke najviše kvalitete. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Proizvodi Smoby svestrano pomažu pri razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te suvremen izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije74*30*96 cm
Ukupna visina96 cm
Visina radne plohe50 cm
Dimenzije pakiranja71*20*58 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojasmeđa
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.