Kuhinja elektronička Tefal Studio Kitchen 360° Smoby s realističnim zvukovima 27 dodataka 100 cm visina

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Tefal Studio Kitchen 360°, francuskog proizvođača Smoby, dječake i djevojčice od 3. godine starosti zabavljati će za vrijeme igre kuhara. Moderna kuhinja s originalnim francuskim dizajnom djecu će očarati već na prvi pogled. Mogu se veseliti i štednjaku s elektroničkim modulom, koji pri kuhanju ispušta zvukove i loncu s čarobnom tjesteninom, koji će se pobrinuti za realistične doživljaje pri svakodnevnoj igri. Kompaktna kuhinja djeci omogućava pristup s više strana. 

Dječja kuhinja opremljena je i s pećnicom s vratima koja se otvaraju, sudoperom, hladnjakom, aparatom za gaziranje pića i aparatom za kavu, u kojem će si djeca pripremiti ukusan napitak. Na raspolaganju imaju i replike kapsula - čokoladu, kavu, čaj. Kuhinjska pomagala možete objesiti na vješalice na gornjem dijelu kuhinje, a donji dio ima pretince s prostorom za pohranu. Moderna kuhinja nudi dovoljno prostora za igru više djece zajedno, prijatelja te braće i sestara, s čime će poboljšati i komunikacijske vještine. 

U bogatom setu od 27 dodataka su žlice, noževi, vilice, tanjuri, šalice, kapsule za aparat za kavu, kutija s tjesteninom i kolačima, kuhinjski pribor, riba, tost, lonac s poklopcem i tava. Svi detalji kuhinje prilagođeni su dječjim ručicama, te će tako razvijati svoju taktilnu percepciju, koordinaciju pokreta i finomotoričke sposobnosti. Za vrijeme igre kuhara približavaju se svijetu odraslih i pridobivaju osjećaj odgovornosti za vlastite postupke. Istovremeno će na taj način poboljšati svoju koncentraciju i logiku, naučiti će čemu su namijenjena kuhinjska pomagala. 

Kuhinja stoji na stabilnim nogama, cjelokupne dimenzije iznose 48*47*100 cm, s visinom pulta od 51 cm, zahvaljujući kojem će svaki roditelj znati odrediti da li je pult u kuhinji dovoljno visok za njegovo dijete. Elektronički modul radi na 2 baterije tipa AAA, koje nisu priložene setu. Smoby već godinama djeci donosi samo vrhunske igračke pravog francuskog dizajna. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te suvremen izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije48*47*100 cm
Ukupna visina100 cm
Visina radne plohe51 cm
Dimenzije pakiranja45*24*70 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.