Elektronička kuhinja podesive visine Tefal Evolutive New Kitchen Smoby sa zvučnim štednjakom i funkcionalnim aparatima te 31 dodatkom

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Tefal Evolutive New Kitchen, francuskog proizvođača Smoby, oduševiti će svako dijete, jer može rasti zajedno s njima od 3. do 8. godine. Dječja kuhinja dizajnirana je u originalnom francuskom stilu i u potpunosti je prilagođena potrebama malih kuhara i kuharica. Djeca će se pri kuhanju zabavljati satima, a veliko veselje priuštiti će im i rotirajući gumbi s mehaničkim zvukom cric-cric, čarobna tjestenina, koja mijenja boju, mrkva za rezanje i tava s funkcijom okretanja palačinki. Originalan set od 31 dodatka sadrži i kuhinjsko posuđe, vilice, noževe, tanjura, čaše, šalice, tjesteninu, soljenku, kapsule za aparat za kavu i pečenu ribu i odrezak. 

Djeca će se s kuhinjom igrati godinama - s priloženom podstavim visine 8 cm možete podesiti kuhinju prema djetetovim potrebama. Osnovna visina kuhinjskog pulta iznosi 51 cm, a nakon postavljanja podstave 59 cm. Ovo poboljšanje cijeniti će prvenstveno roditelji koji imaju više djece razne dobi. Dječaci i djevojčice zabavljati će se s pećnicom za pečenje, hladnjakom, štednjakom i pločom za kuhanje te također s receptima sa sličicama, postavljenima direktno ispod aparata za kavu s kapsulama. Produženi dio kuhinje djeci služi kao praktični kutak za jelo. 

Svi detalji kuhinje prilagođeni su malim dječjim ručicama. Djeca tako razvijaju svoju taktilnu percepciju, koordinaciju pokreta i finomotoričke sposobnosti. S igrom razvijaju i komunikacijske vještine, jer djeca s igrom oponašaju odrasle. Djeca poboljšavaju svoju koncentraciju i percepciju, naučiti će čemu je namijenjeno pojedino posuđe i dodaci. Kuhinja stoji na stabilnim nogama, ukupne dimenzije iznose 92*44*101 cm s visinom pulta od 51 cm. Robusna i čvrsta kuhinja izrađena je od kvalitetne umjetne mase s tehnologijom Blow molding, koja se može pohvaliti visokom izdržljivošću i stabilnošću. 

Francuski Smoby djeci donosi prvoklasne igračke najviše kvalitete. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Proizvodi Smoby svestrano pomažu pri razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te suvremen izgled. 

Funkcije i karakteristike 

  • ugrađen elektronički modul 
  • raste zajedno s djecom od 3. do 8. godine 
  • pećnica za pečenje 
  • tava s funkcijom okretanja 
  • espresso aparat za kavu s izmjenjivim kapsulama 
  • ispečene namirnice za realistične doživljaje (odrezak, riba) 
  • mrkva za rezanje 
  • bogata oprema od 31 dodatka 
  • francuska kvaliteta i dizajn 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije92*44*101 cm
Ukupna visina101 cm
Visina radne plohe50-58 cm
Dimenzije pakiranja59.9*20*80 cm
Prilagodljiva visinaDa
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina7.68 kg
BilješkaBatteries: 2x LR03/AAA (not included)
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.