Kuhinja sa 17 dodataka za kućicu Smoby Neo Jura Lodge i Friends House s UV filtrom

Opis proizvoda

Prvoklasni proizvođač igračaka Smoby proširio je svoju ponudu modernim dodacima i pomagalima za dječje kućice, koje su razvili vodeći francuski dizajneri. Dječjoj kućici pridodajte kvalitetnu vrtnu kuhinju sa 17 dodataka, među kojima će mali kuhari naći tanjurepribornožviliceštednjaklonac s poklopcemčašehrenovke, koje mogu ponuditi svojim vršnjacima i prijateljima. Kuhinja je osmišljena u crvenoj, sivoj i zelenoj kombinaciji boja, u jednakim tonovima kao i kućica, zahvaljujući čemu će savršeno pristajati svakoj kućici, koja će lijepo oživjeti svaki vrt ili dvorište.

Kuhinja nudi sudoper sa slavinom za pranje posuđa, s kojim će djeca naučiti nakon jela oprati suđe i pospremiti ga tamo gdje mu je mjesto. Djeca će si moći skuhati ukusne hrenovke u loncuna štednjaku s rotirajućim gumbima, s kojim će regulirati temperaturu. Na štednjaku ih neće samo kuhati, nego i peći. Na strani kuhinje, mali kuhari naći će praktične držače, gdje mogu objesiti kuhinjsko posuđeDekorativna mrežica, koja čini stražnju stranu kuhinje, djeci donosi osjećaj sigurnosti za vrijeme kuhanja te im istovremeno stvara polusjenu za vrijeme vrućih ljetnih dana. 

Kuhinja ima izdržljive dvostruke stranice i izrađen je uz pomoć najmodernijeg proizvodnog procesa Blow Molding, jednako kao i sve kućice marke Smoby. Može se pohvaliti stabilnom i izdržljivom konstrukcijom, koja prkosi vjetrovitom vremenu, njena površina istovremeno je nježna i baršunasta na dodir. Ima ugodne zaobljene rubove, tako da će se djeca moći sigurno igrati. Boje na dodacima Smoby neće izblijedjeti niti nakon duže uporabe, zahvaljujući anti UV filteru godinama će očuvati svoje prekrasne i žive boje, usprkos lošim vremenskim uvjetima. Dimenzije kuhinje iznose 54*35*98 cm, njena montaža brza je i jednostavna. Ispod kuhinje dovoljno je prostora za druge igračke, koje mališani mogu tamo pospremiti. 

Kuhinja sa 17 dodataka marke Smoby svojim originalnim francuskim izgledom i funkcionalnošću kod djece razvija maštu izražavanje, uz njegovu pomoć približiti će se svijetu odraslim. Djeca se vole igrati raznih zanimanja, s kuhinjom će se okušati u igri kuhara. Pridobiti će dobre navike, naučiti se odgovornosti, gostoljubivosti te razvijati društvene odnose. Uz ovu kuhinju svoje slobodno vrijeme provoditi će na sviježem zraku, zajedno s braćom i sestrama, roditeljima i prijateljima.

Kuhinja je primjerena za kućice:

Priznati francuski proizvođač Smoby desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice i baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby igračke predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije54*35*98 cm
Ukupna visina98 cm
Visina radne plohe49 cm
Dimenzije pakiranja56*13*69 cm
Ukupna dužina54 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,14 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.