Kuhinja Tefal Studio XL Bubble Smoby elektronička s čarobnim mjehurićima, aparatom za kavu i gaziranom vodom s 34 dodatka, narančaste boje

Opis proizvoda

Ne znate kako razveseliti vašeg malog nestašca, koji vam se u kuhinji stalno mota oko nogu? Priuštite im vlastitu kuhinju s kojom će se igrati do iznemoglosti. Elektronička dječja kuhinja Tefal Studio XL Bubble Smoby s 34 dodatka je kuhinja koja će svako vješto dijete od 3. godine starosti nadalje uvesti u svijet kuhanja. Kuhinja za djecu može se pohvaliti prekrasnim izgledom u narančastoj boji, za što je zaslužan poznati francuski dizajn kojem je teško odoljeti. Dječja kuhinja nudi bogat set dodataka: pribor, tanjure, čaše, šalice, soljenku, papar, razno posuđe i namirnice.

Kuhanje i pečenje bez straha

Djeca se ne bi trebala bojati isprobati sve sjajne funkcije koje im ova kuhinja nudi. Hladnjak s vratima koja se otvaraju izvrstan je način da djeca nauče spremati namirnice na hladnom i ne zaborave za sobom zatvoriti vrata. Odmah iznad hladnjaka postavljen je sudoper, u kojem djeca nakon svakog kuhanja mogu oprati tanjure i pribor. Pećnice će se svidjeti svakom djetetu, a u njoj mogu ispeći izvrsno meso i ponuditi ga i svojim roditeljima. Savršena tavica s funkcijom okretanja naučiti će malog kuhara kako se pravilno pripremaju palačinke, a s njom će se jako zabavljati. Nakon što čarobni lonac s poklopcem stavite na štednjak i pritisnete gumb, on počinje oponašati vodu koja ključa, tako da će malog kuhara istinski oduševiti, a za to vrijeme mu ne prijeti nikakva opasnost kao kod pravog kuhanja. Za prostor za pohranu pobrinuti će se ormarić s vratima koja se otvaraju, a također i izvrstan sustav polica, gdje djeca mogu odložiti namirnice i ostale sastojke koji će im kasnije trebati. Nakon kuhanja, svaki mališan će si priuštiti kavicu, koju će si sam skuhati s espresso aparatom za kavu, koji se nalazi ispod nape. Ispod aparata za kavu je također i praktični aparat za gaziranje pića ili kole, također sa značajnim zvukom za vrijeme punjenja. 

Kuhinja, uz koju se zabavljaju i uče

Francuski dizajneri nisu posvetili vrijeme samo prekrasnom dizajnu, nego i cjelovitoj funkcionalnosti elemenata, koji služe za razvoj fine motorikekomunikacijskih te društvenih vještina. Kuhinju istovremeno može koristiti više djece, koja će morati naučiti međusobno komunicirati, dijeliti si zadatke i pomagati jedni drugima. Jednako tako će naučiti kako pravilno koristiti posuđe, a također i to da priprema jela zahtjeva određeno vrijeme, čime će početi cijeniti svoje roditelje za vrijeme pravog kuhanja i pečenja.

Primjerena za svaki interijer

Kuhinja stoji na stabilnim nogama, ukupne dimenzije dječje kuhinje iznose 86*62*100 cm s visinom pulta od 51 cm, zahvaljujući čemu će svaki roditelj znati odrediti da li je pult u kuhinji dovoljno visok za njegovog vještog mališana. Dio dječje kuhinje Tefal Studio XL Bubble Smoby su i baterije, koje će roditelji jednostavno umetnuti u kuhinju i djeca će se moći početi zabavljati s kuhanjem i pečenjem.

Dječja kuhinja, proizvod dizajnerske radionice tvrtke Smoby, jedinstvena je dječja igračka na najvišoj razini kojoj ćete teško naći konkurenciju. Francuski dizajneru usredotočili su se na prvoklasni dizajn, realističnu izradi svih linija i dodataka, a također i cjelokupnu funkcionalnost dječjih igračaka. Svi rubovi na Smoby kuhinjama su zaobljeninježni, što ih čini sigurnim za djecu, zato roditelji bez brige mogu pustiti svoje mališane da se u potpunosti igraju s ovom elegantnom kuhinjom.

Funkcije i karakteristike

  • ugrađen elektronički modul 
  • tavica s funkcijom okretanja 
  • aparat za gaziranje pića 
  • espresso aparat za kavu s izmjenjivim kapsulama 
  • pečene namirnice za realistično iskustvo (odrezak, riba) 
  • bogata oprema od 34 dodataka 
  • čarobni lonac s mjehurićima 
  • francuska kvaliteta i dizajn proizvoda 
  • primjereno za svu djecu od 3. godine
  • hladnjak 
  • pećnica 
  • visina radnog pulta je 51 cm
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije86*62*100 cm
Ukupna visina100 cm
Visina radne plohe51 cm
Dimenzije pakiranja66*26*75 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina8,3 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.