Kuhinja CookMaster Verte Smoby elektronička zelene boje sa zvukovima, ledom, pečenim namirnicama i 36 dodataka

Opis proizvoda

Dječja elektronička kuhinja CookMaster Verte na tržištu predstavlja jednu od najmodernijih dizajnerskih kuhinja za djecu. Osmišljena je u prekrasnoj kombinaciji svijeće zelene boje s bijelim kuhinjskim pultom i srebrnim detaljima. Kuhinja ima ugrađen elektronički modul i za vrijeme kuhanja ispušta realistične zvukove. Kuhinja je primjerena za djecu od 3. godine, igra s njom im neće dosaditi dugo godina. Ovo je idealna kuhinja za dječju sobu. Jednostavno se sklapa u manju ili slaže u veću verziju s kuhinjskim pultom. Dječja kuhinja ima mnogo dorađenih detalja i može se pohvaliti stilom francuske elegancije i šarma. Njen dizajn boja jednak je trendovima u dizajnu interijera i arhitekture, upravo zbog toga igra s njom postaje još stvarnija. Ova prekrasna kuhinja vašoj djeci jamči sate i sate igre u kreativnom okruženju s mnoštvom realističnih dodataka.

Kuhinja je inovativnog oblika i ima pećnicu s vratima koja se otvaraju te autentičnom rešetkom, gdje djeca mogu ispeći ukusne kolačiće i druge slastice. Dječja kuhinja ima jedinstveni aparat za led s 4 kocke leda, koje će iz njega ispasti pritiskom na gumb. Kuhinja se jednostavnim pokretom može proširiti na duži kuhinjski pult sa stolom za blagovanje, na čije kraju se nalazi sudoper. Kuhinja za djecu ima puno prostora za pohranu, gdje djeca mogu pospremiti dodatke i ostale kuhinjske potrepštine. Radni pult kuhinje ima realističan štednjak s plinskim i električnim kuhalima, koja ispuštaju zvukove za vrijeme kuhanja. Blop blop blop. Na plinskom kuhalu pojavi se plavi plamen prilikom okretanja gumba, a iz štednjaka se čuje zvuk cric cric cric, kao kod pravog paljenja. Iza štednjaka je roštilj, gdje djeca mogu ispeći razne dobrote. Iznad radnog pulta je stalak, na kojem će djeca naći mikrovalnu pećnicu, iznad nje je espresso aparat za kavu s promjenjivim kapsulama.

Iznad štednjaka nalazi se dječja napa s vješalicama za vješanje posuđa. Kuhinja Smoby ima čak 36 dodataka, koji igru čine jednostavno prekrasnom, u svakom pogledu. Dodaci kuhinje imaju čarobne karakteristike. U loncu s poklopcem se kuha tjestenina, djeca će se moći igrati kuharskih majstora i uz pomoć posebne tavice s palačinkom. Među dodatke spadaju pribor, tanjuri, čaše za led i šalice za kavu. U ostale dodatke spadaju i dječje namirnice, kao što su mlijeko, kolačići i tjestenina. Kuhinja za djecu CookMaster Verte ima zaobljene i tube rubove, zbog čega se vaša djeca za vrijeme igre neće ozlijediti. 

Kuhinja, a tako i dodaci, izrađeni su od zdravlju neškodljive plastike. Materijal kuhinje ima izdržljive karakteristike, njena boja ostati će prekrasno jarka. Kuhinja za djecu CookMaster od svakog kuhara ili kuharice napraviti će pravog kuharskog majstora. Visina kuhinje je 99 cm, njene dimenzije iznose 114*34*99 cm. To je kvalitetan francuski proizvod tvrtke Smoby, koja je simbol visoke kvalitete, što podupiru i mnoge ocjene za sigurnost i kvalitetu. Dječja kuhinja Smoby CookMaster Verte sadrži sveukupno čak 36 dodataka i radi na 1 x CR 2032 bateriju, koja je priložena u setu. Ovaj kvalitetan europski proizvod ispunjava stroge standarde i kriterije europske unije. Što će li vam danas vaša djeca skuhati?

Funkcije i karakteristike

  • pečene namirnice (odrezak, riba) 
  • aparat za led s kockama leda 
  • elektronički modul 
  • realistični zvukovi kao kod pravog kuhanja Blop-Blop 
  • realistični zvukovi kod paljenja štednjaka Cric Cric 
  • čarobni lonac s tjesteninom 
  • tavica za okretanje palačinki i palačinka
  • 36 dodataka 
  • espresso aparat za kavu s kapsulama 
  • francuski proizvođač Smoby 
  • za djecu od 3. godine starosti 
  • ukupna visina 99 cm 
  • primjerena za dječake i djevojčice
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije110*34*99 cm
Ukupna visina99 cm
Visina radne plohe50 cm
Dimenzije pakiranja66*26*74 cm
Ukupna dužina110 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina6,08 kg
Bilješkaice-maker
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.