Kuhinja Cook´tronic Bubble Smoby elektronička s čarobnim mjehurićima, svjetlom i zvukovima i 21 dodatkom, tirkizne boje

Opis proizvoda

Tražite jedinstvenu dječju kuhinju s mnoštvom funkcija i dodataka? Dječja kuhinja Cook'tronic Bubble Smoby s ugrađenim elektroničkim modulom primjerena je za djecu od 3. godine starosti. Elektronička kuhinja živahnog je dizajna, tirkizno-bijele boje i sadrži bogat set od 21 dodatka te zvučne i svjetlosne funkcije. Među dodacima naći ćete čarobni lonac s mjehurićima, tavicu, posuđe, pribor, zaimaču, replike namirnica (tjestenina, pile), čaše i manji lonac s kuhačom za miješanje. Bezvremenski dizajn i puno prostora čine ovu prekrasnu i jedinstvenu kuhinju još više posebnom, primjerena je i  za poklon za svaku malu kuharicu ili kuhara. Ova kuhinja osvojiti će svu malu djecu, zahvaljujući prvenstveno dekoraciji i uzorcima na stalku, iznad pulta, koji djeluju vrlo realistično.

Kuhanje za cijelu obitelj

Dječja kuhinja proizvođača Smoby ima funkcije i dodatke, koji će djecu zabavljati dugi niz godina. Na sredini kuhinjskog pulta nalazi se elektronički štednjak, na kojem će se djeca učiti kuhati razne specijalitete. U igru dolazi i čarobni brbotajući lonac, kojeg će djeca aktivirati tako da u njega natoče vodu, stave ga na štednjak i pritisnu gumb. Zahvaljujući ugrađenom elektroničkom modulu početi će brbotati i imitirati ključanje vode. Kuhinja ima i ugrađenu pećnicu sa svijetlom. U praktičnom sudoperu mali kuhari nakon jela mogu i oprati tanjure. Za vrijeme igre s kuhinjom djeca će naučiti raditi s priloženim priborom, tavicom, tanjurima, šalicama i raznim rekvizitima hrane. Vaše najmlađe razveseliti će i prostor za pohranu, gdje će moći odložiti sva pomagala za kuhanje.

Za razvoj djeteta

Kuhinja će ispuniti sva očekivanja. Francuski dizajneri osmislili su kuhinju za djecu, koja pomaže pri razvoju fine motorikekomunikacijskih vještina i logike. Djeca će jednako tako naučiti strpljenje, koncentraciju i poštovanje za vrijeme igre s drugom djecom. Kuhinja je upotpunjena i prekrasnim slikama i motivima prave kuhinje.

Jednostavna i praktična

Ukupna visina kuhinje iznosi 86 cmvisina radne površine je 49 cm. Elektronički modul radi na 4 AA/LR6 baterije, koje nisu priložene u setu. Dječja kuhinja ima stabilan okvir, ukupne dimenzije kuhinje iznose 56*27*86 cm.

Dječja kuhinja, proizvod dizajnerske radionice francuskog proizvođača Smoby, jedinstvena je dječja igračka na najvišoj razini, koja se može pohvaliti kvalitetnim i atraktivnim dizajnom. Smoby posvećuje puno pažnje atraktivnom dizajnu i realističnom izgledu svih linija i dodataka. Svi rubovi na kuhinjama Smoby su zaobljeninježni, što ih čini sigurnim za djecu te će ih cijeniti i roditelji. Materijal kuhinje je čvrst, a istovremeno ugodanbaršunast na dodir. Birajte dječje igračke proizvođača Smoby i sigurno nećete pogriješiti. 

Karakteristike

  • set od 21 dodatka 
  • ugrađen elektronički modul 
  • primjerena za djecu od 3. godine 
  • atraktivan francuski dizajn 
  • tirkizno-siva boja
  • čarobni lonac s mjehurićima 
  • realistični zvukovi i svjetla
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije56*27*86 cm
Ukupna visina86 cm
Dimenzije pakiranja50*15*62 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
MehaničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,9 kg
BilješkaBattery: 4 x AA/LR6 not included
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.