Putna kuhinja Cook&Go Blue Smoby sklopiva i elektronička sa zvukom i svjetlom te 17 dodataka

Opis proizvoda

Putna kuhinja Cook&Go Blue, iz radionice francuskih dizajnera Smoby, predstavlja izvrstan poklon za svu vještu djecu od 3. godine starosti, koja se vole igrati kuhara i kuharica. Kompaktna elektronička kuhinja može se pohvaliti praktičnim dizajnom, zahvaljujući kojem ju djeca u nekoliko sekundi mogu sklopiti u veličinu malog kovčega i ponijeti bilo gdje sa sobom. Postati će omiljen dodatak za putovanja, izlete, posjete prijateljima i obitelji. Nježne boje, u kombinaciji plave, sive i bijele djeluju bezvremenski, djeca će se godinama zabavljati s izvrsnim funkcijama koje kuhinja nudi.

Izuzetna ploča za kuhanje ima realistične zvukove kuhanja, koji će oduševiti svu djecu. Na aparatu za kavu se, pritiskom na gumb, pojavi svijetlo, koji naznačuje grijanje vode, aparat za kave ima i zvuk kao pravi. Praktična napa u sebi krije svjetlosne funkcije, mali kuhari mogu upaliti 2-stupanjsku ventilaciju sa zvukom za vrijeme kuhanja , koja simulira funkciju kondenzatora. Kuhinja ima i sudopers mjestom za odlaganje, štednjak, aparat za gaziranje pića, aparata za kavu s raznim kapsulama, doza za kapsule i pretinac za dodatke i pomagala. Na gornjem djelu nalazi se napa s 3 gumba za podešavanje svjetla i intenziteta prozračivanja. Bogata oprema od 17 dodataka krije lonac, lopaticu, 2 čaše, 2 šalice, 2 tanjura, 2 žlice, 2 vilice, 2 noža i 2 kapsule.

Mali kuhari cijeniti će pristup sa svih strana, jer je primjerena za igru više djece zajedno. Zahvaljujući čvrstoj ručci i maloj težini teži samo 2kg i djeca ju bez problema mogu prenositi. Svi detalji prilagođeni su malim dječjim ručicama. Djeca tako razvijaju svoju taktilnu percepciju, koordinaciju pokreta i finu motoriku. Uz igru razvijaju i komunikacijske vještine, djeca će se kroz igru približavati svijetu odraslih. Dimenzije sastavljene kuhinje iznose 50*24*38 cm, ukupna visina je 38 cm. U složenom stanju dimenzije kuhinje iznose 27*25 cm. Umjetna masa, od koje je kuhinja izrađena, ugodna je i baršunasta za dječje ručice, nema oštrih rubova, što ju čini sigurnom za djecu. Kuhinja radi na CR2032 baterija, koje su priložene u setu.

Smoby već godinama djeci donosi samo vrhunske igračke pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan za dječje ručice. Smoby proizvodi svestrano pomažu pri razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled.

Funkcije i karakteristike:

  • jednostavan sustav slaganja i sastavljanja 
  • 17 dodataka 
  • espresso aparat za kavu i aparat za gaziranje 
  • zamjenjive kapsule 
  • sudoper i štednjak 
  • napa s 3 gumba 
  • dovoljno prostora za pohranu 
  • francuski proizvod Smoby
  • realističan zvuk kuhanja
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije50*24*38 cm
Ukupna visina38 cm
Dimenzije pakiranja52*12*32 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,0 kg
BilješkaBattery: 1 x CR2032 included / 2 x AAA/LR03 not included
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.