Kuhinja Cherry Smoby elektronička sa zvukovima, s pečenim namirnicama i aparatom za kavu s 25 dodataka, zeleno-sive boje

Opis proizvoda

Kuhanje zajedno s djecom? Elektronička kuhinja za djecu Cherry Smoby u modernoj zeleno-sivoj kombinaciji boja ispuniti će sve želje vašeg malog kuhara. Ova dječja kuhinja primjerena je za djecu od 3. godine starosti, a također je funkcionalni i moderni dodatak svakoj dječjoj sobi. Dječja kuhinja Cherry Smoby s originalnim zvukovima kuhanja i funkcijama ima čak 25 dodataka, kao na primjer pribor i posuđe, kapsule za aparat za kavu, čaše, tjestenina, kolači i namirnice, pečene s jedne strane.

Kuhanje je igra

Dječje kuhinje proizvođača Smoby su prekrasne, dizajnerske i funkcionalne. Zahvaljujući bogatoj opremi djeca se mogu igrati satima i smišljati vlastite recepte, čime će brzo i jednostavno naučiti upravljati kuhinjskim aparatima i dodacima. Izvrstan hladnjak s vratima koja se otvaraju služiti će za pohranu namirnica koje moraju biti na hladnom. Pećnica će na siguran način naučiti djecu kako pripremiti pečena jela. Praktični sad malog će kuhara obavijestiti o vremenu kuhanja i pečenja, kako ne bi zaboravio ništa važno. Na tavici djeca mogu pripremiti ukusnu ribu ili ispeći tost.

Opremi ne nedostaje niti lonac s poklopcem, u kojem mali kuhari mogu pripremiti i tjesteninu. Nakon što ga stavite na štednjak i pritisnete gumb, on će svirati realistične zvukove. Dio kuhinje za djecu Cherry Smoby je i sudoper za pranje posuđa i ugrađeni espresso aparat za kavu s kapsulama, koji služi za pripremu ukusne kave. Djecu će razveseliti i čarobne namirnice, koje se na obje strane razlikuju u boji, kako bi izgledala kao da je jedna strana već gotova, a druga se mora još peći. Na stražnjoj strani dječje kuhinje nalazi se prekrasan motiv, koji ilustrira uzorno i pregledno slaganje stvari, te će se dijete na taj način naučiti redu i čistoći. Elektronička kuhinja za djecu Cherry Smoby ima i zvukove pritiskom na različite gumbe, koji se nalaze na njoj i jednaki su pravim zvukovima kuhanja i pečenja.

Originalna i jedinstvena

Francuski šarm, elegancija prekrasna zeleno-siva boja lijepo pristaju svakoj dječjoj sobi. Elektronička dječja kuhinja Cherry Smoby izvrstan je izbor za djecu koja vole promatrati pa čak i radije sve isprobati. Uz ovu višenamjensku dječju kuhinju zasigurno se neće dosađivati. Za to vrijeme će razvijati svoju finu motoriku, komunikacijske vještine i logično razmišljanje. Stvorite djeci uvjete koji će im pružiti zabavu i stjecanje različitih vještina. Francuski proizvođač Smoby pazi na kvalitetu, a također i na sigurnost te funkcionalnost svojih proizvoda.

Elektronička dječja kuhinja Cherry Smoby može se pohvaliti stabilnom konstrukcijom, visina radne površine iznosi 49 cmukupna visina je 93 cm. Ukupne dimenzije kuhinje iznose 68*34*97 cm. Zahvaljujući tome će svaki roditelj znati odrediti da li je visina radne površine dovoljno prilagođena njegovom malom kuharu. Kuhinja je dostupna sa svih strana, sva oprema je uporabljiva u igru, pojedini motivi djeci pomažu prepoznati i razlikovati važne kuhinjske elemente. Dio dječje kuhinje Cherry Smoby su i baterije, koje će roditelji jednostavno umetnuti u kuhinju i igra može početi. 

O marki Smoby

Dječja kuhinja, proizvod dizajnerske radionice tvrtke Smoby, jedinstvena je dječja igračka na najvišoj razini, kojoj ćete teško naći konkurenciju. Francuski dizajneru usredotočeni su na prvoklasni dizajn, realističnu izradu svih linija i dodataka, a također i cjelokupnu funkcionalnost dječjih igračaka. Svi rubovi na kuhinjama Smoby su zaobljeninježni, što ih čini sigurnim za djecu, zato se roditelji ne trebaju brinuti, a djeca se mogu sigurno igrati s ovom prekrasnom kuhinjom, punom nezaboravnih funkcija, koje možete samo zamisliti.

Karakteristike

  • kvalitetna i sigurna dječja kuhinja
  • 25 dodataka
  • čarobne namirnice
  • ugrađen elektronički modul
  • baterije su priložene u setu
  • primjerena za djecu od 3. godine
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije68*34*97 cm
Ukupna visina97 cm
Visina radne plohe49 cm
Dimenzije pakiranja50*20*66 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,3 kg
BilješkaBattery: 1 x CR2032 included
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.