Kuhinja sa zvukom Cherry Kitchen Green Smoby sa blagovaonskim stolom i hladnjakom te 25 dodataka

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Cherry Kitchen Green, francuskog proizvođača Smoby, izvrsna je igračka za svu djecu od 3. godine starosti koja se vole igrati majstora kuhinje. Moderan francuski dizajn zelene boje djecu će oduševiti već na prvi pogled. Mogu se zabavljati s kuhinjskim satom i produženim pultom, koji će djecu služiti kao kutak za jelo. Izrađena je od kvalitetne i izdržljive umjetne mase, ugodne na dodir. Dostupna je s više strana, zato će se s njom moći igrati i braća i sestre te prijatelji, njen stražnji dio krase prekrasne sličice s kuhinjskim motivom. 

Kuhinja raspolaže pećnicom, hladnjakom, aparatom za kavu s izmjenjivim kapsulama i štednjakom, koji ispušta zvukove za vrijeme pripreme hrane. Kuharski majstori se za vrijeme kuhanja mogu osloniti na set od 25 dodataka, među kojima se nalaze lonac s poklopcem, tavica, žlice, noževi, vilice, tanjuri, čaše, šalice, kutija s tjesteninom, mlijeko, veće vilice, nož za rezanje i praktična zaimača, Svi detalji kuhinje pažljivo su prilagođeni dječjim ručicama, djeca imaju na raspolaganju i puno prostora za pohranu svih dodataka. Uz igru će poboljšati finu motoriku, razvijati komunikacijske vještine, pridobiti će osjećaj odgovornosti i približiti se svijetu odraslih. Istovremeno će poboljšati svoju koncentraciju i razumijevanje, naučiti će čemu služi pojedino posuđe i dodaci. 

Stabilna kuhinja stoji na čvrstom postolju, njene dimenzije iznose 67*32*96 cm, ukupna visina radnog pulta iznosi 49 cm. Elektronički modul radi na 1 bateriju tipa CR2032. Francuski Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan dizajn. 

Karakteristike

  • zvučni efekt pri kuhanju
  • elektronički modul s baterijom CR2032
  • bogata oprema s 25 dodataka
  • francuska kvaliteta i dizajn 
  • kutak za jelo
  • za djecu od 3. godine
Doprava 69

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije67*32*96 cm
Ukupna visina96 cm
Visina radne plohe49 cm
Dimenzije pakiranja50*20*66 cm
Ukupna dužina67 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,3 kg
BilješkaBattery: 1 x CR2032 included
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.