Elektronička kuhinja Cherry Smoby u boji kivija sa zvukom, blagovaoničkim pultom, čarobnim namirnicama i 25 dodataka

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Cherry, vrhunskog francuskog proizvođača Smoby, kvalitetna je kuhinja primjerena za svu djecu od 3. godine starosti. Bezvremenski francuski dizajn i prekrasna kivi boja, osvojiti će sve male kuhare, a mogu se veseliti i setu od 23 dodataka. Razveseliti će ih i kuhinjski sat i originalni zvukovi za vrijeme kuhanja, zahvaljujući kojima će igra s kuhinjom biti još realističnija. Produženi pult za jelo osigurati će djeci dovoljno prostora za ukusan obrok.

Dječaci i djevojčice zabavljati će se i s pećnicom, hladnjakom i aparatom za kavu s kapsulama. Bogati oprema sadrži čak 23 dodatka. Među pomagalima nalaze se lonac, tava u kojoj djeca mogu ispeći ribu ili odrezak, žlice, noževi, vilice, tanjuri, čaše, šalice, kutija tjestenine, mlijeko, veća vilica, nož za rezanje i praktična zaimača. Svi detalji kuhinje prilagođeni su malim dječjim ručicama. Djeca tako razvijaju svoju taktilnu percepciju, koordinaciju pokreta i finu motoriku. Igrom razvijaju i komunikacijske vještine, djeca će kroz igru oponašati odrasle. Djeca će poboljšati svoju koncentraciju i opažanje, naučiti će čemu služi pojedino posuđe i dodaci. 

Kuhinja stoji na stabilnim nogama, ukupne dimenzije iznose 67*32*96 cm s visinom pulta od 49 cm, zahvaljujući čemu će svaki roditelj znati odrediti je li kuhinjski pult dovoljno visok za njegovog mališana. Priznati francuski proizvođač dječjih igračaka Smoby izrađuje kvalitetne i jedinstvene igre suvremenog dizajna i funkcionalnosti. Na tržištu drži vodeće mjesto jer su njihove igračke izrađene od zdravlju neškodljive i kvalitetne plastike koja je prošla najstrože sigurnosne kriterije

Funkcije i karakteristike

  • ugrađen elektronički modul 
  • zvučni efekti
  • od 3. godine starosti 
  • hladnjak 
  • pećnica 
  • tavica 
  • čarobne namirnice, ispečene na jednoj strani
  • espresso aparat za kavu s zamjenjivim kapsulama 
  • bogata oprema od 23 dodatka 
  • francuska kvaliteta i dizajn 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije67*32*96 cm
Ukupna visina96 cm
Visina radne plohe49 cm
Dimenzije pakiranja50*20*66 cm
Ukupna dužina67 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,3 kg
BilješkaBattery: 1 x CR2032 included
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.