Kuhinja Bon Appetit Red&Green Smoby elektronička crvena s aparatom za kavu, zvukovima i svjetlom i 23 dodatka

Opis proizvoda

Mališani vas stalno prate u kuhinji i pokušavaju vam pomagati? Razveseliti ih prekrasnom dječjom kuhinjom, koja izgleda kao prava. Elektronička dječja kuhinja Bon Appetit Red&Green Smoby prekrasna je dječja kuhinja, primjerena za vještu i radoznalu djecu od 3. godine starosti nadalje. Kuhinja ima bogatu opremo od 23 dodatka: kuhinjski pribor i posuđe, dodaci za aparat za kavu, čaše, šalice, tavica, kutija s tjesteninom i kolačima te lonac s poklopcem. Kuhinja djeci omogućava širok prostor za igru, njen bezvremenski dizajn crvene boje uljepšati će interijer dječje sobe.. 

Kuhanje je zabava

Dječje kuhinje Smoby izrađene su s naglaskom na prekrasan dizajn i jedinstvene funkcije. Zahvaljujući tome dijete će dobiti kuhinju koja mu neće dosaditi, a ujedno će naučiti rukovati kuhinjskim aparatima i priborom. Hladnjak s vratima koja se otvaraju služiti će za pohranu svih namirnica koje moraju biti na hladnom, kako se ne bi pokvarile. Pećnica je primjerena za pripremu mesa koje se mora dovoljno dugo peći na pravoj temperaturi. Praktični sat iznad nape obavijestiti će malog kuhara o vremenu. Na tavici djeca mogu pripremiti palačinke ili omlet, lonac s poklopcem služiti će im za pripremi izvrsnih jela, koja mogu podijeliti s roditeljima i prijateljima. Sudoper će djeci dobro doći nakon ukusnog obroka. Kuhinja za djecu opremljena je i espresso aparatom za kavu, s kojim dolaze i kapsule s okusima. Dječja kuhinja Smoby Bon Appetit ima realistične zvukove za vrijeme kuhanja i pečenja, nakon što lonac stavite na kuhali i pritisnete gumb.

Djeca neprestano uče

Kuhinja će zabavljati svu djecu koja žele vlastitu kuhinju, koja će ispuniti njihove snove i očekivanja. Francuski dizajneri zato su osmislili kuhinju za djecu koja razvija njihovu finu motorikukomunikacijske vještine te logično razmišljanje. Djeca će naučiti strpljenje, koncentraciju i poštivanje za vrijeme igre s kuhinjom s drugom djecom.

Primjerna za svaku sobu

Elektronička dječja kuhinja može se pohvaliti stabilnom konstrukcijom, ukupne dimenzije dječje kuhinje iznose 53*34*97 cm, visina radne površine je 49 cm, a ukupna visina iznosi 97 cm. Kuhinja je dostupna sa svih strana, stražnja strana prekrivena je simpatičnim motivima kuhinje. Uz paket dječje kuhinje Bon Appetit Red&Green Smoby uključena je i jedna baterija CR2032.

Dječja kuhinja francuskog proizvođača Smoby, jedinstvena je dječja igračka na najvišoj razini, koja se može pohvaliti kvalitetnim i atraktivnim dizajnom. Smoby je usredotočen na prvoklasni dizajn, realističnu izradu svih linija i dodataka, a također i cjelokupnu funkcionalnost dječjih igračaka. Svi rubovi Smoby kuhinja su zaobljeninježni, što ih čini sigurnim za djecu, što će cijeniti prvenstveno roditelji.

Karakteristike

  • kvalitetna i sigurna dječja kuhinja
  • 23 dodataka
  • ugrađen elektronički modul
  • baterije su priložene u setu
  • primjerena za djecu od 3. godine
  • zvučni i svjetlosni efekti
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije53*34*97 cm
Ukupna visina97 cm
Visina radne plohe49 cm
Dimenzije pakiranja50*20*66 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,05 kg
BilješkaBattery: 1 x CR2032 INCLUDED
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.