Kuhinja sa zvukom Bon Appetit Kitchen Grey Smoby s pećnicom i hladnjakom s 23 dodatakadatki

Opis proizvoda

Elektronička kuhinja Bon Appetit Grey, francuskog proizvođača Smoby, moderna je kuhinja koja će razveseliti svu djecu od 3. godine starosti. Bezvremenski francuski dizajn sive boje djecu će oduševiti već na prvi pogled. Mogu se veseliti i kuhinjskom satu te originalnim zvucima za vrijeme kuhanja, zahvaljujući kojima je igra s kuhinjom još realističnija. Izrađena je od kvalitetne i izdržljive umjetne mase, ugodne na dodir. Dostupna je s više strana, zato će se s njom moći igrati i braća i sestre te prijatelji, njen stražnji dio krase prekrasne sličice s kuhinjskim motivom.

Dio kuhinje su praktična pećnica, hladnjak, aparat za kavu s izmjenjivim kapsulama i štednjak, koji ispušta zvukove za vrijeme pripreme hrane. Kuharski majstori se za vrijeme kuhanja mogu osloniti na set od 23 dodataka, među kojima se nalaze lonac s poklopcem, tavica, žlice, noževi, vilice, tanjuri, čaše, šalice, kutija s tjesteninom, mlijeko, veće vilice, nož za rezanje i praktična zaimača, Svi detalji kuhinje pažljivo su prilagođeni dječjim ručicama, djeca imaju na raspolaganju i puno prostora za pohranu svih dodataka. Uz igru će poboljšati finu motoriku, razvijati komunikacijske vještine, pridobiti će osjećaj odgovornosti i približiti se svijetu odraslih. Istovremeno će poboljšati svoju koncentraciju i razumijevanje, naučiti će čemu služi pojedino posuđe i dodaci.

Stabilna kuhinja stoji na čvrstom postolju, njene dimenzije iznose 53*33*96 cm, ukupna visina radnog pulta iznosi 49 cm. Elektronički modul radi na 1 bateriju tipa CR2032. Francuski Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan dizajn.

Karakteristike

  • zvučni efekt pri kuhanju
  • elektronički modul s baterijom CR2032
  • set od 23 kuhinjskih dodataka
  • francuska kvaliteta i dizajn
  • za djecu od 3. godine
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije53*33*96 cm
Ukupna visina96 cm
Visina radne plohe49 cm
Dimenzije pakiranja50*20*66 cm
Ukupna dužina53 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,2 kg
BilješkaBattery: 1 x CR2032 included
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.