Kuhalo za vodu Tefal Kettle Express s mehaničkim zvukom sivo-maslinasto zelena

Opis proizvoda

Kuhalo za vodu Tefal Kettle Express prekrasne sive boje s maslinasto zelenim detaljima razveseliti će sve male kuhare i kuharice od 3. godine starosti. Moderno kuhalo za vodu izvrstan je dodatak za svaku dječju kuhinju, s njim će se djeca moći igrati i samostalno. Kuhalo koje se otvara s dozatorom opremljeno je tipkom za otvaranje, koja ima mehanički zvuk, zahvaljujući tome je igra kuhara još realističnija. Proizvedeno je od izdržljive plastike, baršunaste na dodir te nema oštrih rubova, zato je siguran za dječju igru.

Ergonomska bijela ručka prilagođena je dječjim ručicama, za najbolju igru. Na strani je žuti logotip marke mini Tefal. Kuhalo za vodu razveseliti će svu djecu koja se vole igrati u kuhinji, jednako tako će lijepo pristajati setovima za čaj. Uz igru s igračkama koje podsjećaju na prave kućanske aparate, djeca će naučiti koristiti ih te tako razvijati logično razmišljanje, finu motoriku i izražavanje. Za vrijeme igre s braćom i sestrama te prijateljima razvijati će društvene vještine i pridobiti zdravo samopouzdanje.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije8*8*14 cm
Ukupna visina14 cm
ZvukDa
MehaničkiDa
Težina120 g
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.